Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Prva Hrvatica bori se za svog 'Savršenog' u showu u Americi

Prijavom Nine u 'The Bachelor' oduševljeni su američki Hrvati. Prva je Hrvatica koja se prijavila u taj show, a pratitelji joj pišu na društvenim mrežama kako su sretni da mogu čuti hrvatski na američkoj televiziji

40 komentara

Nina Bartula (30), ekonomistica, rođena je u Hrvatskoj, a sad živi u Raleighu u Sjevernoj Karolini. Ona je jedna od kandidatkinja showa 'The Bachelor', američke verzije 'Gospodina Savršenog'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

[video: 1203226 / Hrvatica Nina Bartula natječe se za američkog Gospodina savršenog]

Foto: Instagram

U prijavi je rekla kako je u Ameriku došla kad je imala devet godina.

Tamo se školovala te godinama s majkom i bakom gledala emisiju u kojoj se skupina žena bori za naklonost i ljubav jednog muškarca. U tamošnjoj verziji ovo im je već 23. sezona, a bore se za Coltona Underwooda (26), bivšeg igrača američkog nogometa. Uporan je pa mu je ovo drugo sudjelovanje u showu. U 14. sezoni osvojio je srce Becce Kufrin, no ubrzo nakon okončanja su se razišli. 

Foto: Instagram

- Vraćam se i spreman sam osvojiti srca Amerikanki - rekao je samouvjereno.

Prijavom Nine u 'The Bachelor' oduševljeni su američki Hrvati. Prva je Hrvatica koja se prijavila u taj show, oduševljeni pratitelji pišu joj na društvenim mrežama kako su sretni da mogu čuti hrvatski na američkoj televiziji. 

Foto: Instagram

EVO KAKO SE PRIJAVITI... Počele su prijave: Traže se novi 'Gospodin Savršeni' i sudionice

- Baka je izvan sebe. Ona gleda i prati tu emisiju od početka. Nikad nije mogla ni zamisliti da će jednog dana u showu gledati osobu hrvatskih korijena. Ne skida oči s programa. Baš ste joj popravili raspoloženje i ove staračke dane - bio je samo jedan od Nininih komentara na društvenim mrežama. U opisu Nine stoji kako se boji visine i vlakova smrti u zabavnim parkovima.

Foto: Instagram

- Zaista imam veliki strah od visine. Nikako se toga ne mogu riješiti. A opet, s druge strane, kad bih na jedan dan mogla biti netko drugi, bila bih astronaut - pojasnila je plavokosa Hrvatica.

Istaknula je i kako ima razne hobije, a između ostalog voli planinariti. Prošlog je ljeta bila u Hrvatskoj i oduševile su je ljepote našega i njenoga kraja.

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Naši partneri pišu
Message