Obavijesti

Show

Komentari 16

'Malci' i Lana sa psom Vicky imaju priliku biti 'Supertalent'

'Malci' i Lana sa psom Vicky imaju priliku biti 'Supertalent'
3

U prvoj polufinalnoj emisiji, desetero natjecatelja borit će se za ulaz u finale i pred Martinom, Marijem, Martinom i Mislavom dat će sve od sebe. Samo dvije točke, naime, prolaze dalje

VIDEO

Voditelji Igor i Rene odmah su napomenuli da žiri odlučuje između drugoplasirane i trećeplasirane točke, a zatim su pročitali kako su gladitelji plasirali natjecatelje. 

Na 10. mjestu našle su se 'Babe bez kočnica', a na 9. mjestu se našao Mihael Prelac, dok 8. mjesto pripada grupi Hip Hop House. Na 7. mjestu je Miguel Concha Carrasco, a na 6. mjestu našli su se D&D Balance. Peto mjesto pripalo je Crico Artu, a 4. mjesto Beta Sudar.

Prvo mjesto otišlo je 'Malcima', što im osigurava nastup u finalnoj emisiji.

Odluka o drugom finalistu bila je na žiriju koji je morao izabrati između Lane Kovačić i njene kujice Vicky te dvojca Dos Guitarras. Žiri je u finale poslao Lanu i Vicky. 

U prvoj polufinalnoj večeri, gledatelji i žiri imali su prilike vidjeti 10 polufinalista

Među njima bili su akrobatski duo D&D Balance, maleni breakdanceri 'Malci', imitator Michaela Jacksona, Lana Kovačić i njena kuja Vicky, pjevačica Beta Sudar, plesna skupina 'Babe bez kočnica', skupa 'Dos Guitarras', plesni studio Hip Hop House, 'vozač' Mihael Prelac te akrobatice iz udruge Circo Art - Xiomara i Kristina. 

Ljubavni par D&D Balance kao pirati

Nakon što su voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac predstavili 'iscrpljeni' žiri, prvi su na pozornicu stigli ljubavni Dario i Danijela koji nastupaju pod nazivom D&D Balance. Koreografiju za show sami su osmislili, a i prihvatili su savjet žirija da porade na showu pa su se pojavili u piratskim kostimima te su kroz akro balans interpretirali vlastiti odnos koji se svakodnevno, kažu, sastoji od svađa i mirenja. 

Žiri se složio da je par ostavio 'prostora za napredak' te da im se čini da su pokazali malo lakše elemente, no scenski nastup svima se posebno svidio. 

- Jako je teško probiti led, pa je bilo malo nesigurnosti. Siguran sam da će publika glasati za vas - kazao je Mislav.

 

'Malci' na pozornicu izveli i 4-godišnjaka

Idući su se na binu popeli 'Malci', najmlađi natjecatelji 'Supertalenta'. Breakdanceri Lukas i Leon izveli su točku koju su nazvali 'Opet Adele'. Simpatički dječaci plesali su uz pjesmu u koju su 'umiksani' djelovi Adelinih hitova. U nastupu im se pridružio i treći 'malac' s kojim su izveli impresivnu koreografiju, a nakon nastupa otkrili su da je pridošlica Lukasov mlađi brat, 4-godišnji Roko. 

- Vi ste malci genijalci. Napredovali ste i tako treba izgledati pravi show. Svima će nakon vas biti puno teže - poručila im je oduševljena Danijela, dok im je Mislav čestitao na hrabrosti i na kvalitetnom mentoru. 

 

Miguel u show donio 'Thriller' 

Treći je nastupao Čileanac Miguel Concha Carrasco koji je u Hrvatsku došao zbog djevojke u koju se zaljubio. Miguel od pete godine radi kao imitator, a njegova imitacija Michaela Jacksona oduševila je žiri na audiciji Supertalenta. Miguel je izveo Jacksonov 'Thriller', pri tome imitirajući scenagrafiju istoimenog glazbenog spota. S njim na pozornici bili su i plesači.

Danijela je bila oduševljena nastup, a Čavajda smatra da Miguel kao plesač može još puno toga pokazati. 

- Ti si više od imitatora. Približio si nam Michaela Jacksona - poručila mu je Martina. 

Voditelji su se našalili zbog jezične barijere, jer Miguel nije razumio većinu toga što je žiri rekao, a Mario je 'nabacio' i nekoliko izmišljenih španjolskih fraza. 

 

Lana i Vicky imale tremu, ali oduševile

Iduća je nastupala Lana Kovačić i njena kujica Vicky koja ima dvije godine. Lana ima još dva muška psa, no s Vicky ima poseban odnos. Voditelji Igor i Rene zamolili su publiku i žiri za potpunu tišinu kako bi Vicky mogla nesmetano izvesti svoju točku. 

Nakon nastupa Lana je rekla da je Vicky bila 'malo spora jer je njena trema prešla na psa'. 

- Mene te vratolomije ne fasciniraju ni blizu koliko odnos između vas dvije. Pokazali ste da ste daleko više od 'best frendice' - kazala je Martina. 

 

Beta Sudar ostavila je žiri bez riječi

Mlada Beta dobila je nadimak 'hrvatska Jessie J'. Nakon što je briljirala na audiciji i dobila četiri 'da' od žirija, Beta je otkrila da je prekinula s dečkom.  Komplimenti od žirija puno su joj znače, no zna da se mora još potruditi. Beti je, kaže, pozornica dom, a najavila je da će i u polufinalu dati najbolje od sebe.

Beta je pjevala pjesmu 'Who's Loving You' grupe Jackson 5 te Bang Bang koju izvode Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj.

- Bezobrazna si, bilo je bezobrazno dobro, to je svjetska točka - rekao je Mario koji je ponovio Igorovu grešku pa Betu nazvao Lana, no ubrzo se izvukao. 

- Ti si rođena da budeš zvijezda - rekao je Mislav, a Danijela nije našla riječi za opisati svoje oduševljenje. 

- Biti toliko suzdržani u glorificiranju ovog vanserijskog talenta je sramotno - dodala je Martina te poručila Beti da se ostavi treninga nogometa i krene vježbati plesanje. 

 

Martini se nisu sviđale hlačice od 'Baba bez kočnica'

Plesna skupina iz Belišća koju čine umirovljenice žele, kaže, pokazati da se i u njihovim godinama može dobro zabaviti i aktivno živjeti. Unuci su isto, kažu, ponosni na njih jer 'ne sjede u fotelji, čekajući smrt'.  

'Babe' su izvele New York, New York, a na pozornici su im se pridružili i isklesani modeli samo u gaćicama. 'Zlatne' plesačice na sebi su imale kratke hlačice, što se posebno nije svidjelo Martini koja ih je htjela izbaciti iz natjecanja. 

- To neće proći, ova kostimografija nije bila potrebna, a dečki i više nego potrebni - kazala je Martin,a dok je Danijela ponovno bila oduševljena. 

 

Dos Guitarras pokazali različitost

Gitaristički dvojac iz Pakraca, Dos Guitarras, idući je zauzeo pozornicu. Toni i Grgur rekli su da su ozbiljno uzeli savjete žirija da porade na nastupu. Glazbenici su na pozornici imali plesače, no ipak nisu zadovoljili žiri koji je tražio više energije na pozornici. 

- Toni je bolji pjevač, a tu razliku nisam trebao primijetiti u ovoj fazi natjecanja - rekao je Mislav, a s njim su se svi složili. 

- Volim njihovu različitost. ono što je bio problem je izbor pjesme. Meni se to sviđa, ali mislio da to nije za široke mase i bojim se glasova - dodala je Martina. 

 

 

Hip Hop House prkosio žiriju i 'rasturio' 

Djevojke iz plesne skupile svojom su snažnom koreografiju htjele prikazati promjenu ljudskih vrijednosti koja se događala kroz godine. Svoju su točku započele i završile snimkom govora Charliea Chaplina iz filma 'Veliki diktator'. 

Publika je bila oduševljena atraktivnim plesom, a žiri je zaključio da su djevojke prkosile žiriju, koji su curama na audiciji iznijeli mnoge zamjerke. 

- Moj 'ne' bio je, čini se, poticajan, a posebno me se dojmio kraj - rekla je Martina.

- Ekspresija vam je ranije bila kriva. Sada ste pokazale prkos, bravo - dodao je Mislav, dok je Danijela bila oduševljenja porukom koju su prenijele. 

 

Mihael Prelac poveo žiri kroz povijest motora 

Istranin koji se još kao mali zaljubio u zvuk motora nije očekivao niti da će proći na audiciji, stoga je s oduševljenjem nastupio na polufinalnoj večeri. Mihael smatra da ljudi možda ne shvaćaju da on ima veliki talent, ali on i njegova obitelj to shvaća. 

Talentirani tinejdžer proveo je žiri i gledatelje kroz povijest motora, imitirajući motore iz raznih razdoblja povijesti. Iako se Mihael pohvalio zavidnom kolekcijom zvukova, žiri nije bio oduševljen.

- Nešto mi je falilo, malo mi je bilo dosadno - kazala je Danijela, a Mario se, kaže, pogubio. Martina smatra da publika neće prepoznati Mihaelovu točku te neće glasati za njega. 

 

Circo art izveo najopasniju točku 

Kolumbijka Xiomara Ratković i Kristina Lisica kombiniraju ples i cirkuske tehnike, a treniraju četiri sata dnevno. Svojom su točkom u polufinalnoj večeri htjele prikazati 'što se danas događa svijetu'. Njihov nastup pratila je pjesma 'Earth Song' Michaela Jacksona. 

Žiri, ali i publika, ostali su bez riječi nakon nekoliko impresivnih, ali i opasnih, akrobacija koje su djevojke izvele. 

- Ovo mi je večeras najbolja točka. I najopasnija. Fenomenalno, ovo je za finale - rekao je Mario, a Danijela je djevojkama zahvalila na lijepom iskustvu. Mislav je pohvalio njihov izbor pjesme jer je dio cijele priče. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega