Show

Komentari 0

Prve slike Matta Damona sa snimanja Jasona Bournea 5

Prve slike Matta Damona sa snimanja Jasona Bournea 5

Producent Frank Marshall objavio je tweetove sa snimanja novog nastavka poznatog špijunskog serijala o špijunu bez pamćenja - Jasonu Bourneu

Svi oni koji su sumnjali u povratak Matta Damona špijunskom serijalu o Jasonu Bourneu mogu prestati sumnjati. Producent Frank Marshall je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se vidi Matt Damon u ulozi smrtonosnog bivšeg plaćenog ubojice, Jasona Bournea.

Damon, koji na fotografiji izgleda opako, žilavo i spremno za akciju, se opet pojavljuje u filmu Paula Greengrassa. Redatelj Greengrass se nije pridružio snimanju četvrtog dijela serijala, gdje ga je u ulozi redatelja zamijenio Tony Gilroy. Iako je četvrti dio serijala dobio uglavnom dobre kritike, i nije bio financijski promašaj, mnogi su žalili za odsustvom Damona i Greengrassa.

Kao što smo i mogli očekivati, nikakvi detalji o filmu nisu još pušteni u javnost, uključujući ime filma. Zna se samo ono što je Damon izjavio u nedavnom intervjuu a to je da će se film ‘odvijati u Europi pogođenoj krizom i u post-Snowdenovskom svijetu’.

Osim Damona, u filmu opet možemo očekivati Juliu Stiles, a u ostalim ulogama ćemo vidjeti Aliciu Vikander (Šifra UNCLE), Tommyja Lee Jonesa i Vincenta Cassela.

Bourne 5 - kako ćemo ga zvati do dok ne saznamo službeno ime - će u kina doći sredinom ljetne blockbuster sezone 2016.

Najčitaniji članci