Obavijesti

Show

Komentari 1

Prvi album 'Za sve moje bivše' Begini izdali prije godinu dana

Prvi album 'Za sve moje bivše' Begini izdali prije godinu dana
2

Prije godinu dana, s početkom proljeća, Begini su izdali svoj prvi album „Za sve moje bivše“ i malim, ali sigurnim, koracima počeli tkati svoj glazbeni put

VIDEO

Tada vjerojatno ni sami nisu mogli pretpostaviti da će ubrzo postati najtraženiji tamburaški bend u Hrvatskoj i da će njihov album prvijenac postati najprodavaniji album jednog benda ili izvođača u 2014. godini!

Begini su iza sebe na listi najprodavanijih albuma ostavili eminentna imena zabavne glazbene scene, poput Crvene jabuke, Dine Merlina, Magazina, Tončija Huljića, Dražena Zečića…

Cijela 2014. bila je obilježena albumom „Za sve moje bivše“ no 2015. godina donijela je nove planove i novu pjesmu s kojom su najavili rad na novom albumu.

Pjesma „Kreće zabava“ predstavljena je javnosti prije nešto manje od mjesec dana i u tom kratkom vremenu uspjela doseći više od 100.000 pregleda na YouTubeu dok se od samog početka emitiranja po radio postajama pozicionirala u Top40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ta pjesma donijela je neke nove suradnike u život Begina no čini se, pored starih i neke nove fanove.

„Kad dođemo na koncert i vidimo da svi, od prvog do zadnjeg reda, pjevaju pjesmu u glas znamo da smo dobro izabrali. Kod pjesme „Kreće zabava“ zanimljivo je to da je vole i stari i mladi a prigodna je za svaki trenutak. Tako nam se događa da nam fanovi šalju snimke kako pjevaju pjesmu na klupici u parku uz gitaru, a onda se s druge strane javljaju drugi sa snimkom pjesme sa svadbe. Čini mi se da je tekst pjesme osvojio sve i da ljudima uistinu treba trenutak za zabavu, na što naša pjesma poziva.“ – ponosno ističe Mario.

„Uskoro stižemo u razne krajeve Hrvatske i regije pa će mnogi dobiti priliku s nama zapjevati novu pjesmu no i stare, sad već hitove, poput „Kad si birala“, „Kome da se žalim“, „Dolazi trideseta“…u svakom slučaju, sa sigurnošću mogu reći da gdje dođu Begini, tamo kreće zabava.“ – kroz smijeh najavljuje Mario.

Begini će kroz proljeće i ljeto posjetiti Krapinu (22.5.), Zaprešić (29.5.), Daruvar (7.6.),  Vodice (12.6.), Jastrebarsko (20.6.), Bjelovar (24.6.), Kutinu (27.6.), Grobnik (4.7.), Mariju Bistricu (11.7.), Mursku Sobotu (18.7.), Ptuj (1.8.), Novu Kapelu (16.8.), Veliku Goricu (21.8.) i Donji Miholjac (23.8.), no kalendar koncerata će se još nadopunjavati, pa sve novosti pratite na njihovom Facebooku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...