Obavijesti

Show

Komentari 11

Prvi nastup nakon 20 godina: Tajči uskoro pjeva u Bjelovaru

Prvi nastup nakon 20 godina: Tajči uskoro pjeva u Bjelovaru
8

Tatjana Matijaš Tajči 22. prosinca pjevat će na Božićnom gala koncertu u Bjelovaru. S Branimirom Mihaljevićem snimila je posebnu adaptaciju pjesmu 'Kyrie Eleison'

VIDEO

Pjevačica je povodom nastupa na Božićnom gala koncertu u Bjelovaru, 22. prosinca, u suradnji s Branimirom Mihaljevićem snimila posebnu adaptaciju tradicionalne pjesme 'Kyrie Eleison', piše na službenoj fan stranici Tatjane Matijaš Tajči (40) na Facebooku.

- Iznimno se veselim prilici da se i ja pridružim lijepom, i već tradicionalnom, glazbenom događaju u Bjelovaru i dam svoj doprinos humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za pomoć Udruzi oboljelih od cistične fibroze - izjavila je Tajči i otkrila da je predstavnik organizatora koncerta surađivao s njezinim ocem i da ju je otac svakog Božića nagovarao da gostuje na tom koncertu.

Tajči je otkrila kako su Branimir Mihaljević i ona povezani obiteljskim vezama.

- Moj otac i njegov otac Mario bili su dobri prijatelji. Mario je napisao singlove koje je moj tata snimio početkom 80-ih. Jako mi se sviđa Branimirov rad, posebno njegovi simfonični aranžmani i vrlo kreativni etno detalji pa sam krajem ljeta odlučila kontaktirati s njim u vezi suradnje - rekla je pjevačica koja već godinama tom pjesmom otvara svoj božićni koncert 'Emmanuel - The Story of Christmas'.

Tajči je sa svojim sinovima snimila još dvije originalne pjesme na engleskom kojima obitelj uveseljava američku publiku. U posljednje vrijeme Tajči često dolazi u rodni Zagreb zbog želje da svoj rad podijeli sa svojim starim obožavateljima.

- Istina da je naporno živjeti na relaciji Cincinnati-Zagreb, ali postala mi je draga ta ruta na kojoj ću provesti puno vremena do ostvarenja svojih ciljeva. No, ništa nije ni teško ni nemoguće kad nas srce vodi - rekla je pjevačica koja je svoju veliku turneju najavljenu za listopad odgodila za proljeće sljedeće godine.

- Pomicanjem datuma velike regionalne turneje otvorio se novi, duži period u kojemu ću imati priliku dolaziti doma, surađivati s prekrasnim, talentiranim ljudima, stvarati nove pjesme i zaista na jedan iskren način obnoviti i uspostaviti vezu s publikom - zaključila je Tajči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski