Show

Komentari 10

Prvi par kojeg je spojio reality: Zaljubila se čim je vidjela Matu

Prvi par kojeg je spojio reality: Zaljubila se čim je vidjela Matu

On inače nije kliknuo ni s jednom kandidatkinjom iz emisije, ali mu se Nikolina svidjela na prvu. Riječi su se Nikolini obistinile pa su se ona i Mato vjenčali. U braku su dobili dvoje djece

Emisija 'Ljubav je na selu' spaja srca, a prvi par koji je stao pred oltar zahvaljujući emisiji su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane kraj Zagreba. Sve je započelo kada je Nikolina 2009. s mamom gledala emisiju i ugledala Matu na ekranu, piše RTL.hr. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- On mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet - rekla je tada mami. Pet mjeseci nakon što ga je vidjela na televiziji Nikolina je skupila hrabrosti da podigne slušalicu i nazvala je Matu. 

On inače nije kliknuo ni s jednom kandidatkinjom iz emisije, ali mu se Nikolina svidjela na prvu. Riječi su se Nikolini obistinile pa su se ona i Mato vjenčali. Nakon sedam mjeseci veze 'pale' su zaruke, potom svadba, a par je u braku dobio dvoje djece, piše RTL.hr. 

- Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj -  ispričala je tada Nikolina.

Mato je svojedobno ispričao kako se u emisiju prijavio da bi pronašao ženu jer su mu se godine već 'nakupile'. Gređanin se bavi poljoprivredom, a u tome mu pomaže i supruga. Na svom imanju imaju krave, svinje i kokoši. Nikolina je zbog ljubavi u Gredu došla iz Krnjaka kraj Karlovca.

S nekih od bivših kandidata čuo se i po završetku emisije.

- To su sve pozitivni komentari i ljudi s nama vole porazgovarati jer se još sjećaju showa. Na neki način smo postali popularni u našem kraju - rekao je poljoprivrednik. Dodao je kako se svi oduševe kad čuju da imaju dvoje djece. Upravo zbog njih su snimali sve emisije kako bi ih djeca mogla gledati jednog dana kad narastu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci