Obavijesti

Show

Komentari 1

Publika na Eurosong ne smije donijeti ljestve, lisice i stolce

Publika na Eurosong ne smije donijeti ljestve, lisice i stolce
2

Neki su se i našalili da se arenu u Lisabonu smiju unositi torbice oko struka, pozitivan stav, ukrase za kosu, dječje igračke i slično stvari

VIDEO

Organizatori ovogodišnje Eurosonga u Portugalu, koji počinje 8. svibnja, objavili su upute, odnos popis stvari koje publika ne smije donositi u Altice areni u Lisabonu. Osim uobičajenih zabrana, kao što su alkohol, droge, bilo kakve tekućine i hrana, fotoaparati i laptopi, na popisu su neke vrlo specifične stvari.

Ukraine

Primjerice, u arenu ne smijete unositi ljestve, stolce, lisice i lance, užad, selotejp, odvijače i čekiće, srpove, pile i bušilice, produžne kablove, golf loptice te kolica iz dućana.

Nisu dozvoljeni nikakvi štapovi i palice, eksplozivni i/ili priotehnički materijali, laseri, lijekovi bez recepta, bilo kakav alat.

 

 

Komentatori na Twitteru oduševljeni su ovim popisom te se svi pitaju kakav se to incident u prošlosti dogodio s, primjerice, ljestvama ili golf lopticama da su se ti predmeti našli na popisu zabranjenih.

Neki su se i našalili što se smije unositi u areni Eurovizije: torbice oko struka, pozitivan stav, ukrase za kosu, dječje igračke i slično.

Organizatori prošlogodišnjeg Eurosonga, koji je bio u Stockholmu, zabranili su unošenje zastava nekoliko država. To se odnosilo na Kosovo, Islamsku Državu, Palestinu, Krim, Donjecku Republiku, Nagorno Karabakh, Baskiju i Sjeverni Cipar. Naime, nijedna od ovih zemalja nije priznata od većine država. 

Odluku o tome, organizatori su objavili na službenoj internetskoj stranici natjecanja. Tada nije postojala mogućnost žalbe, iako je Baskija tražila sastanak. 

DPA/Pixsell

U dvoranu se nisu smjeti unositi ni transparenti s porukama političke ili vjerske prirode za koje su organizatori smatrali kako su neprimjereni. Također su odredili kojih dimenzija zastave smiju biti i da se ne smiju koristiti selfie štapovi jer mogu smetati kamerama koje se nalaze u dvorani. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele