Show

Komentari 0

'Publika voli pjesme iz kultnih filmova, osobito onih iz regije'

'Publika voli pjesme iz kultnih filmova, osobito onih iz regije'

Repertoar Filmmusicorkestra donosi na 11 svjetskih jezika. Obradili su više od 40 pjesama, a na okupu su više od tri godine. Bend svira filmsku glazbu u vlastitom aranžmanu...

Zagreb, Beograd, Ljubljana, Skoplje, Sarajevo i Podgorica ugostit će Filmmusicorkestra na regionalnoj turneji.
Prva je na popisu hrvatska metropola, koja će bend koji svira popularnu filmsku muziku ugostiti 22. veljače.

- Svi će ti koncerti biti u kinotekama, to je idealno mjesto i naše prirodno stanište - rekao je Admir Ćumarević. Osim njega, u bendu su još Elma Burnić, Željen Klašterka i Tihomir Novak.     

Zagreb: Koncert Filmmusicorkestra u Kerempuhu

Bend svira filmsku glazbu u vlastitom aranžmanu. Na koncertu u Kinoteci Filmmusicorkestar će predstaviti bogati repertoar koji uključuje najveće hitove s filmskog platna u jazzy, swin, bossa nova, blues i sevdah aranžmanu. Muzika iz 'Tko pjeva zlo ne misli', 'Samo jednom se ljubi', 'Balkan Express', 'Kum', 'Kosa'... samo su neki od filmova koji će ostati upamćeni po sjajnim melodijama.

Zagreb: Koncert Filmmusicorkestra u Kerempuhu

- Publika voli takvu muziku. Pogotovo kad krenemo s pjesmama iz regije. Na pjesmu ‘Ja ljubim’ iz kultnog filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’ publika počne plesati i sve se pretvori u jedan odličan tulum, kao i svi naši nastupi - rekla je pjevačica Elma.

Repertoar Filmmusicorkestra donosi na 11 svjetskih jezika. Obradili su više od 40 pjesama, a na okupu su više od tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci