Obavijesti

Show

Komentari 9

Pukla ljubav: Tko je u 2011. okončao svoju ljubavnu priču?

Pukla ljubav: Tko je u 2011. okončao svoju ljubavnu priču?
10

Ove godine mnogi su poznati parovi odlučili okončati svoje ljubavne veze. Neke su bile dulje, neke su trajale kraće, no akteri ove priče sigurno su da su dobro odlučili

VIDEO

Neki su prekinuli zbog nevjere, a neki su jednostavno shvatili da nisu jedno za drugo. 

Milana i Goran Vlaović

Nakon 18 godina braka, svoju ljubav okončali su Milana (39) i Goran Vlaović (38). Priča o njihovoj rastavi mnoge je iznenadila. Par je svoj privatni život rijetko plasirao u javnost pa nije bilo nikakvih naznaka da u njihovom braku postoje problemi koji bi doveli do rastave. Zajedno su ljetovali i ove godine, ali isključivo kao prijatelji. 

Janica Kostelić i Daniel Haimerl

Janica Kostelić (29) prekinula je godinu i pol dugu vezu s Danielom Haimerlom (34) tijekom kolovoza ove godine. Da u njihovoj vezi postoje problemi, slutilo se već od proljeća. Skijašica se od tada na društvenim događanjima pojavljivala sama. 

Tatjana Jurić i Nikky Vuksan

Početkom rujna Tatjana Jurić (28) je otkrila da je  prekinula dugogodišnju vezu s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom (33). Već u svibnju 2009. godine pojavile su se glasine da par više nije u vezi. Tad su se pomirili i planirali zajednički život. Nažalost, svoje planove nisu uspjeli ostvariti. 

Mirna Medaković i Kristijan Potočki

Dvoje mladih glumaca svoju ljubavnu priču okončali su početkom prosinca nakon četiri godine. Riječ je o Mirni Medaković (26) i Kristijanu Potočkom (33). Detalje prekida par nije htio otkriti, ali su naveli da treća osoba nije u pitanju. 

Iva Šulentić i Luka Nižetić

Iva Šulentić (28) i Luka Nižetić (28) krajem ljeta također su, nakon četiri godine, zaključili da nisu jedno za drugo. Par se razišao u miru, a Iva je tvrdila da u njihovom prekidu nema nikakve pozadinske priče. 

Dijana Čuljak i Vladimir Šelebaj

Dijana Čuljak Šelebaj u svibnju je objavila da je njenom braku s Vladimirom Šelebajom došao kraj. Par se sporazumno dogovorio da će se rastati. Glasine o njihovom raspadu braka krenule su već u listopadu prošle godine. 

Vedran Ćorluka i Vedrana Linardić

Krajem studenog Vedran Ćorluka (25) na svom Facebook profilu objavio  je da je opet slobodan i sam. Tri mjeseca zabavljao se s Vedranom Linardić. Par je prekinuo jer su se posvađali, ali i nakon prekida, nogometaš je za manekenku imao samo riječi hvale.

Jelena Perčin i Kristijan Babić

Kraj braka Jelene Perčin (30) navodno je bila njezina želja. Glumica je tri godine dug brak s Kristijanom Babićem odlučila okončati zbog problema u braku koji su počeli već u siječnju ove godine. Tek u rujnu objavila je da su pripremljeni papiri za rastavu.  

Kristina i Dario Smoje

Kristina Smoje (34) i Dario Smoje (32) zajedno su bili 11 godina, od čega šest u braku. Manekenka je u travnju saznala da ju je suprug varao pa je odlučila podnijeti papire za rastavu. Dario je, kako su rekli bliski prijatelji para, nevjeru priznao i istog dana se spakirao i otišao iz stana u kojem su zajedno živjeli. 

Hrvoje Hribar i Marija Škaričić

Redatelj Hrvoje Hribar (49) i Marija Škaričić (33) prekinuli su tijekom srpnja. Glumica je rekla  kako su se mirno razišli i da su ostali prijatelji, ali nije otkrila razloge prekida. Odluku su, kažu, donijeli zajednički. O prekidu su razgovarali dva mjeseca jer deset godina dugu vezu nisu mogli prekinuti tijekom noći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...