Obavijesti

Show

Komentari 49

Pun pogodak: Show 'Tvoje lice zvuči poznato' donio im gaže

Pun pogodak: Show 'Tvoje lice zvuči poznato' donio im gaže
5

Mario Petreković pobjedu u showu nije mogao proslaviti jer ima bronhitis i visoku temperaturu te je ostao bez glasa. Natjecatelji su postali najtraženiji izvođači

VIDEO

Cijeli show kao da je napisan za Petrekovića. On je nevjerojatan zabavljač te mu svaka čast na talentu i pobjedi, rekao je finalist Giuliano (41). 
I njemu je Mario Petreković (42) bio favorit. Najviše su ga oduševile njegove transformacije u ženski spol. 

No Mario nije mogao proslaviti pobjedu jer zbog bronhitisa ima visoku temperaturu i ostao je bez glasa, pa je tulum morao odgoditi.


- Kad sam dobio uloga žene, već prvi dan sam počeo govoriti u ženskom rodu: ‘Nisam stigla, nisam bila, piškila sam, bila sam u šopingu, skuhala sam...’. To je početak pretvorbe kako bi ti bilo lakše uživjeti se u ulogu žene - izjavio je Petreković.

Show “Tvoje lice zvuči poznato” donio mu je bend Yoghurt u kojem nastupa s kolegom Baby Dooksom (40). I drugi kandidati dobivaju razne ponude jer su sad popularniji nego prije.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobila sam nekoliko poziva da postanem članica u bendovima, ali zasad je to sve na čekanju. Sad je vrijeme za odmaranje, druženje s mamom i bratom koje sam zapostavljala posljednjih mjeseci - ističe voditeljica i komičarka Andrea Andrassy (29).

I Minea (37) može se pohvaliti većom potražnjom za njezinim pjevačkim nastupima.


- Zanimanje vlasnika klubova zbog showa za moje gaže sad je puno veće. Pretpostavljala sam da će biti tako - rekla je Minea.

Njezina kolegica Vanda Winter (30), zahvaljujući svojim odličnim transformacijama u showu, do Nove godine je rasprodana.


- Iako sam već jako umorna, drago mi je što pozivi stižu sa svih strana. Samo putujem i pjevam po koncertima diljem Hrvatske - ističe Vanda.

Giuliano (41) kaže kako su mu uloge rokera i pjevačica u showu osvježile i obnovile popularnost. 


- Briljirao je kao Josipa Lisac. Ponosna sam na njega jer je bio odličan - kaže supruga Kristina (41). Najviše joj se svidjela Giulianova transformacija u Micka Jaggera. Baby Dooksu (40) najveći je kritičar bio sin Max (6), a najteže mu je bilo biti Katy Perry (30).

Dooksov kostim za transformaciju Katy Perry radili su 7 dana

Grudi smo mu napravili od spužve, ali su nam isprva bile prevelike pa smo je morali micati, rekla je kostimografkinja Tina Pavlović. Dodala je da joj je za haljinu trebalo sedam dana da je sašije, a Dooksov obujam struka od 129 centimetara u njoj je došao do punog izražaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje