Obavijesti

Show

Komentari 8

Put do finala: Svirao je violinu, radio na baušteli, skidao se...

Put do finala: Svirao je violinu, radio na baušteli, skidao se...
5

Slavko Sobin i Gabriela Pilić nakon prve emisije zabavnog showa 'Ples sa zvijezdama istaknuli su se kao potencijalni pobjednici, a ovako je izgledao njihov put do vrha...

VIDEO

Kazališni, filmski i televizijski glumac Slavko Sobin (34) oduševio je gledatelje plesnim sposobnostima tijekom sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

 U prvoj epizodi devete sezone Slavko i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić zaplesali su rumbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Live emisija 'Finalisti plesa sa zvijezdama' 29:45

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je članica žirija Tamara Despot glumca, a on je sam rekao kako bi da nije glumac definitivno bio plesač. Par je dobio okruglih 30 bodova za nastup.

 

U drugoj epizodi Gabriela i Slavko izveli su jive, a mentorica se odlučila za plavi top s točkicama te suknju istog tog motiva. Osvojili su najveći broj bodova, a gledatelji su ih već tada uvrstili u sam vrh natjecanja. 

U drugoj emisiji osvojili su srca gledatelja i žirija, a u trećoj otplesali su bečki valceri na pjesmu 'I Am Nothing' iz filma 'Tjelohranitelj'. 

- Toliko mi je prekrasno plesati s Gabrijelom. Nadam se da neću zaboraviti što si me naučila - rekao je prije dva mjeseca Slavko Gabrijeli. Zbog odlične koreografije pale su čak dvije devetke te dvije desetke, a par je osvojio visokih 38 bodova te zahvaljujući glasovima publika prošao dalje.

U četvrtoj emisiji prezentirali su plesne korake sambe, a žiri ovaj put nije bio oduševljen nastupom kao što je bio u prethodnim emisijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U petoj emisiji Slavko i Gabriela otplesali su slow fox, a na nekoliko trenutaka 'otputovali' su na Santorini u Grčku. Sobin je čak na početku i zasvirao violinu. 

- Ovo je bila jedna baš dobra začinjena grčka salata u kojoj sam baš uživala - komentirala je Almira. Par je ponovno dobio najveću ocjenu žirija - 35 bodova, a ujedno su pokupili i najviše bodova od publike. 

Slavko i Gabriela otvorili su šestu emisiju i prvi put u devetoj sezoni prezentirali su lyrical. Za svoju izvedbu osvojili su 36 bodova i ponovno 'pomeli' konkurenciju. 

- Ja sam u jednom trenutku razmišljala što da kažem i shvatila da nemam komentara. Predivni ste i moja ocjena će biti visoka - rekla je Tamara. Almira je dodala kako je, Slavko veliki kruti medo s lijepim nogama. 

U sedmoj emisiji došlo je do malih promjena. Naime, osim standardnog djela natjecanja zaplesali sui  timovi. Gabriela i Slavko u svoj tim uveli su Josipu Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša. Prije nego što su se na pozornicu popela dva tima, Sobin i mentorica izveli su cha cha cha kojim je žiri bio oduševljeni. Nagradili su ih s maksimalnih 40 bodova.

  

U idućoj emisiji zaplesali su energični i poletni quickstep, a baš kao i u prethodnim emisijama plesni par je oduševio žiri. Za ovaj dinamičan ples osvojili su 38 bodova. 

U devetoj emisiji, parovi su plesali po dva plesa. Za prvi izlazak odabrali su rumbu na pjesmu Tonyja Cetinskog 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Dobili su 33 boda, a Slavko je dodao kako su im to najlošije ocjene do sad. Drugi ples bio im je tango, a žiri se nije slagao oko ocjena. Dinku se njihova izvedba nije svidjela pa im je dao 7, Tamara i Almira bile su oduševljene i dale su desetku, a Nicolas 9. Ukupno su u drugom krugu natjecanja dobili 36 bodova.

U polufinalnoj emisiji na pozornici im se pridružila Helena Janjušević, a plesali su salsu i izborili mjesto u velikom finalu. 

 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu