Obavijesti

Show

Komentari 69

Rada: 'Ja mu peglam robu jer voli ženske, ali ga i špijuniram'

Rada: 'Ja mu peglam robu jer voli ženske, ali ga i špijuniram'
7

TAJNA SRETNOG BRAKA Mama Vasić smatra da je novac važniji od vjernosti, a kondom naziva kurdom ili higijenska gumica. Cijeni stvari koje joj je darovao muž

VIDEO

Rada Vasić (50) iz Prokuplja u Srbiji svojim izjavama u Big Brotheru ne prestaje nasmijavati, a zadnji u nizu bisera je da je kondom “higijenska gumica”.

- Šta drži kuću i ženu? Drži seks. Ako si je ti bijo, ako si je ti šamarao, ali da budeš šmeker poslije. Tako treba. Kad lupneš neki mali šamar, ženu obavezno seks da ona zaboravi taj šamar, da ti oprosti - rekla je Rada o bračnom životu i zgrozila ženske udruge. Suprugu Radi (55) spočitala je nedostatak strasti u braku.

- Više me ne grli kao što me grlio, više me ne ljubi kao što me ljubio. Više me ne seksa kao što me seksao. Zato što je ostario. Zato savjetujem svakoj ženi da uzme mlađu osobu, a ne nekog starog. Sad kako počeo da stari on mi sve više i više glupira - kaže Rada, koja se hvali da sve ona “kruži”, misleći na to da sve kuži. Dodaje da joj je muž dosad izgubio pola pameti, ali njoj to ne smeta. Svaki se put raznježi kad joj tepa da je njegovo “pilence”. Ponosna je na to kako se brine o suprugu. Pegla mu i pere odjeću da bude čist jer zna da voli žene i zato ga često špijunira.

- Imam dokaz da ženske igraju s tobom i pjevaju. Ma, pusti žene, ja volim pare, nek’ radi on što hoće, pare su važne - smatra Rada, koja se opisuje domaćicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijeni što joj je muž darovao zlato, papuče, posteljinu, svijeće, posuđe i tepihe. Njihovi susjedi u Prokuplju navijaju za Vasićeve. Prijatelj Vladan kaže da ništa ne glume.

- Jako su fini i pošteni. Simpatično mi je kad Rada kaže ‘kurdomi’ umjesto kondomi, ali mi im se često nasmijemo kad se družimo - kaže nam njihov prijatelj.

RTL

Radine mudrolije:

Svaku kuću drži seks. Ako si je ti bijo i šamaro, ima da budeš šmeker poslije da dobiješ ljubav u nju. kad lupiš neki mali šamar, obavezno seks da žena zaboravi

Videla sam s oči dve ženske, pilsing na sve strane, izbušeni, tutuvirani

Dok sam ja bila u pelene, ti si Rade bio šiparac. Zato uzmite mlađe

Nikako muž da ima ljubavnicu i ženu jer će da ga upropasti, a ona će da ga iskoristi za g’rderobu

Svaka malo svesna žena treba da pusti muža s ljubavnicom

Kod nas nije bilo kao kod cigana, roma, da sedi mesec, dva kod majku, pa oca, pa se ponovno vratu mužu, hvala bogu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...