Obavijesti

Show

Komentari 49

Radeljak je Dior torbu za Dolores platio 12.000 kn

Radeljak je Dior torbu za Dolores platio 12.000 kn
12

Dolly kao Lady Di: Crna torba sa zlatnim detaljima kakvu ima iz kolekcije je Lady Dior. Dizajnirana je posebno za princezu Dianu, koja ju je obožavala

VIDEO

Dolores Lambaša (28) zagrebačkom špicom prošetala je s novom crnom torbom pod rukom. Torba Christiana Diora sa zlatnim detaljima iz kolekcije Lady Dior stoji oko 12.000 kuna. Dizajnirana je specijalno za princezu Dianu, koja se od nje rijetko odvajala.
- Dizajnerska je odjeća preskupa za moja primanja, pa o omiljenim kreatorima i ne razmišljam. Mislim da je s tisuću eura bolje otići na putovanje i vratiti se obogaćen iskustvima i doživljajima nego za istu svotu kupiti neku haljinu s potpisom. Dokazivanje odjećom potpuno mi je besmisleno - izjavila je Dolores Lambaša prije dvije godine dok je bila u vezi s kolegom Franom Lasićem. Modni stilist Neven Ciganović objasnio je fenomenologiju ženske opsjednutosti skupim torbama.
- Žene pate za skupim torbama baš kao što muškarci pate za skupim satovima.
Prednost skupljih torbi je što su kvalitetnije i nisu trendovske, one ne izlaze iz mode. Primjerice, “birkinica” postoji još od 80-ih godina prošlog stoljeća, samo što su je danas popularizirale neke slavne osobe poput Victorie Beckham - smatra Ciganović.

CHANEL
Chanelova torba stoji od 10.000 kuna, ovisno o veličini. Ako je torbica od janjeće kože, skuplja je za 530 kuna i može stajati i 30.000 kuna. Svaka Chanelova torbica, kažu upućeni, ima svoju osobnu kartu u slučaju da se nešto na njoj pokvari. Tad je vlasnica donese u trgovinu u kojoj ju je kupila i, dok joj torbu pronalaze u bazi podataka, dobije VIP tretman. Posjednu je na kauč te je posluže pjenušcem...

'BIRKINICA'
Hermesova torba, znana kao “birkinica”, stoji od 50.000 do 73.000 kuna. Dobila je ime prema britanskoj pjevačici i glumici Jane Birkin. Prva je proizvedena 1984. “Dobiva uloge” u mnogim serijama, poput “Seksa i grada” i “Will i Grace”, a pojavila se i u “Obitelji Soprano”. Kupiti se može isključivo u inozemstvu, a na nju se čeka mjesecima. Victoria Beckham u svojoj ih kolekciji ima stotinjak.

BALENCIAGA
Prijateljice Kristina Smoje, Sanja Duggan i Tanja Ivanišević imaju Balenciagine torbe, kao i Branka Krstulović. Cijena im je oko 9000 kuna. S torbom se dobiva i ogledalce koje visi oko ručke. No Kristina, Sanja i Branka su ga uklonile. Torba je najčešće od janjeće kože. Od stranih zvijezda, velika je ljubiteljica Balenciage Nicole Richie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.
Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić