Obavijesti

Show

Komentari 83

Raffaella pristala na DNK test: Mario, beba nije došla slučajno

Raffaella pristala na DNK test: Mario, beba nije došla slučajno
3

U otvorenom pismu Raffaella Fico Balotelliju poručuje kako s ljubavlju čuva SMS poruke koje joj je slao dok je bio u Krakowu u kojima se veselio što je trudna

VIDEO

Dok je bio u vezi s Raffaellom Fico (24), Mario Balotelli (21) navodno joj je napravio dijete. Rekao je da dijete neće priznati tako dugo dok Raffaella, koja je trudna četiri mjeseca, ne ode na DNK test. Menekenka je pristala otići kod liječnika i napraviti što Mario zahtijeva, donosi Corriere della Sera.

- Ovo dijete želim svim svojim srcem, i to zato što nije došlo slučajno, već je plod ljubavi dvoje ljudi, a ti znaš dobro o čemu pričam - poručila je Raffaella napadaču Manchester Cityja.

U otvorenom pismu Fico nogometašu poručuje kako s ljubavlju čuva SMS poruke koje joj je slao iz Krakowa u kojima se veselio što je trudna.

- Iako nas je život razdvojio, znam da ćeš biti dobar otac, prisutan i odgovoran te pun ljubavi za svoje dijete - navodi Raffaella. 

- Roditeljsku odgovornost neću izbjegavati, ali prvo zahtijevam test očinstva kako bi se utvrdilo jesam li ja zaista otac tog djeteta - poručio je nedavno nogometaš u izjavi za medije. 

Raffaella mu je otvorenim pismom poručila da zna dobro gdje je može naći te dodala da će uvijek biti spremna pričati s njim o budućnosti njihova djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu