Obavijesti

Show

Komentari 9

Raguž o trećem djetetu: 'Mata se voli maziti. Jako je sladak'

Raguž o trećem djetetu: 'Mata se voli maziti. Jako je sladak'
4

Moram priznati da ovaj put zbilja uživam u prvim danima, bez stresa i napetosti. Mata je jako sladak i voli se maziti, što mi je novost jer Greta i Ivan nisu baš bili zen bebe, priča Raguž

VIDEO

Bivša Miss Hrvatske i fotografkinja Rajna Raguž Čuljak (35) sredinom je siječnja rodila treće dijete, sina Matu, a nedavno je u intervjuu za Story progovorila o prinovi. 

- Sve je prošlo odlično. Porod kao porod, nećemo se lagati, boli jako, ali bilo je brzo i bez komplikacija, a to je najvažnije - izjavila je Raguž koja je na društvenim mrežama objavila fotografiju sina iz zagrebačke Petrove bolnice i poručila koliko je sretna. Majka kći Grete (3) i sina Ivana (2) priznala je kako ni s Matom neće moći spavati. 

- Ni s jednom bebom nisam uspjela spavati noću. Život s novorođenčetom je takav da ne-spavanje dođe pod normalno - govori Rajna te dodaje kako se Greta i Ivan nisu još upoznali s bratom jer oboje imaju vodene kozice. Ipak, čini se kako je Mata 'najjednostavniji' kako govori Rajna.

- Moram priznati da ovaj put zbilja uživam u prvim danima, bez stresa i napetosti. Mata je jako sladak i voli se maziti, što mi je novost jer Greta i Ivan nisu baš bili zen bebe - objašnjava. Bivša manekenka posebno voli fotografirati svoju djecu. 

-  Za mene je to nešto predivno, uvijek se trudim sve zabilježiti. Izgubila sam tatu s pet godina, i da nemam fotografije ne bih znala ni kako je izgledao. Redovito izrađujem fotografije i stavljam ih u okvire, to mi je jako važno - priča Raguž te dodaje kako sa suprugom Tomislavom nije razmišljala o još djece. 

-  Zasad uživamo kao obitelj od pet, a što nam budućnost nosi, nitko ne može reći - zaključila je Rajna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...