Obavijesti

Show

Komentari 43

Raketa je bosonog odjahao sa svojom Raquel: 'Preslatki ste'

Raketa je bosonog odjahao sa svojom Raquel: 'Preslatki ste'
9

Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par, komentirali su fanovi fotografiju supružnika na konju. Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru

VIDEO

Nogometaš Ivan Rakitić (30) nakon 'tjedna iz snova' u kojem je proslavio s Vatrenima i preko 500.000 navijača osvajanje srebra, posvetio se svojoj supruzi Raquel Mauri (28). Supružnici su otišli na odmor, a pohvalili su se fotografijama s jahanja u Barceloni, kako doznajemo. 

Ivan i Raquel su zajedno pozirali na konju i to je oduševilo brojne nogometaševe obožavatelje. Komentirali su kako su najdivniji par koji je ikada postojao. Dodali su da sanjaju o ljubavi kakvu oni imaju. 

- Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par. Samo kralj zaslužuje kraljicu. Ovo je hrvatska inačica ljubavi iz telenovela - istaknuli su fanovi. Neki su im predložili da su se trebali obuti, ne jahati bosi. Ivan i Raquel često se hvale zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama te nemaju problema s javnim iskazivanjima nježnosti. 

Nogometaš je tako na dočeku u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića na pozornici digao suprugu u naručje i ljubio ju. Zbog toga je dobio ovacije navijača, a Raquel se zahvalila Hrvatima na nezaboravnom danu. 

Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (4) i Adaru (2). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Danas žive u Barceloni gdje Ivan igra za nogometni klub Barcelona. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu