Obavijesti

Show

Komentari 2

Ralph Lauren i Oprah su široke ruke, Rihanna pomaže svojima

Ralph Lauren i Oprah su široke ruke, Rihanna pomaže svojima
1

Teška vremena prouzrokovana globalnom pandemijom smekšala su srca i novčanike celebrityja pa se natječu tko će više donirati potrebitima i usput se pohvaliti

VIDEO

Modni dizajner Ralph Lauren (80) objavio je prošlog tjedna kako njegova tvrtka daje 10 milijuna dolara za borbu protiv korona virusa i time podignuo ljestvicu među celebrityjima poprilično visoko. Američki filantrop i milijarder nije štedio džep kad je uvidio kakvu opasnost za svijet predstavlja zloglasni virus koji se proširio iz Kine, a jednaki iznos donirala je i Oprah Winfrey (66). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:33

- Vjerujemo da smo svi mi povezani bez obzira na to tko ste ili odakle ste. Upravo zbog toga se na brojne načine borimo kako bismo pomogli svima da prebrode ovu krizu - rekao je Ralph Lauren, a objavljeno je na službenoj stranici njegovog modnog brenda.

Lauren nudi i financijsku pomoć svim zaposlenicima jer su svjesni u kakvim se okolnostima nalaze zbog korona virusa. Osigurat će im i lijekove, pomoć za starije i nemoćne, ali i za djecu, ako je potrebno. Modni dizajner Giorgio Armani (85) bio je jedan od prvih koji su donirali i to 1,25 milijuna eura za pomoć klinikama i institutima, nakon što je Italija postala žarište virusa. Djelića svojeg ogromnog bogatstva odrekla se i Rihanna (32), koja je donirala 5 milijuna dolara preko svoje zaklade rodnom Barbadosu. Odlučila je podržati nekoliko organizacija kojima je potrebna pomoć.

51st NAACP Image Awards – Photo Room– Pasadena - Rihanna poses backstage with her President

- Odgovorili smo na COVID-19 distribucijom financijske pomoći za razne humanitarne organizacije, opskrbu zajednica sa zaštitnom opremom, medicinskim potrepštinama i hranom u više regija - objavila je.

Milijarderka Kylie Jenner (22) nije baš bila tako široke ruke, ali milijun dolara je izdvojila. Donirala  je za pomoć zdravstvenim radnicima koji liječe pacijente zaražene korona virusom, a ranije je na društvenim mrežama zamolila svoje obožavatelje i pratitelje neka ostanu doma. Poslušao ju je i legendarni akcijski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger (72). Osim što poštuje pravila izolacije i ne napušta svoj ranč, Arnie je odlučio pomoći djeci koja su ostala bez obroka nakon što su škole u Americi zatvorene zbog korona virusa. U suradnji s društvenom platformom TikTok donirao je tri milijuna dolara.

TV komičar Jimmy Fallon (45) pomaže neprofitnoj organizaciji Feeding America, koja u ovim teškim vremenima osigurava obroke za najugroženije, kao i Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (43) koji su uplatili milijun dolara. Dio svog bogatstva za plemenitu svrhu odrekli su se i britanska TV zvijezda Simon Cowell (60), Kim Kardashian (39), Justin Bieber (26), modna dizajnerica Donatella Versace (64) i njezina kći Allegra, Justin Timberlake (39), Kristen Bell (39), Gwyneth Paltrow (47), Lady Gaga (34), Britney Spears (38), Miley Cyrus (27), Rita Ora (29) i mnogi drugi iz svijeta showbiza.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao