Show

Komentari 1

Ramljak pozirala bez šminke pa otkrila: Maria je napravila prve puzajuće pokrete i dobila aplauz

Ramljak pozirala bez šminke pa otkrila: Maria je napravila prve puzajuće pokrete i dobila aplauz

Već smo 2 tjedna kod dide i bake. Muž se vratio za Zagreb zbog posla, a mi ćemo još ostati koji tjedan. Punim baterije. Briga me za bilo što osim trenutaka sa obitelji, napisala je

Pjevačica Pamela Ramljak (41) 'skoknula' je do rodne Čapljine, što je otkrila pratiteljima na Instagramu. Pozirala je s kćeri Marijom koju je rodila u kolovozu prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već smo 2 tjedna kod dide i bake. Muž se vratio za Zagreb zbog posla, a mi ćemo još ostati koji tjedan. Punim baterije. Briga me za bilo što osim trenutaka sa obitelji. Nekidan je Maria napravila prve puzajuće pokrete i dobila je gromoglasni aplauz, a ja sam skužila da su se didi malo oči zasuzile - napisala je te dodala:

- Baš sam bila sretna da su to vidjeli. Antun se ne odvaja od rođaka, a ja mogu napokon malo tračati sa majkom uživo. Eto. Bez šminke, glamura, frizure u majici sa flekama od mlijeka. Život. Sve drugo je Instagram. Ljubimo vas puno.

Pjevačica se nedavno sa suprugom Mladenom Salajsterom i njihovo dvoje djece uselila u novi stan u Zagrebu.

- Oduvijek sam maštala da gledam u drveće dok pripremam doručak... Bože, hvala ti - napisala je prije dva tjedna u opis fotografije dnevnog boravka.

Najčitaniji članci