Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

Ramsay naljutio fanove: Pipkao Sofiju i 'bacao' seksističke fore

Gordon je tijekom cijele emisije imao neumjesne šale, a u jednom je trenutku čak i dodirnuo Vergarino bedro. Obožavatelji kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu

Foto: Youtube/Instagram/Promo
68 komentara

U javnost je nedavno 'procurio' video star devet godina u kojemu su u televizijskoj emisiji 'The Tonight Show', koju vodi Jay Leno (68), gostovali slavni kuhar Gordon Ramsay (52) i glumica Sofia Vergara (46). Tijekom razgovora s voditeljem, Ramsay se cijelo vrijeme nedolično ponašao i 'bacao' seksističke šale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već na početku emisije, Sofia je izjavila da u stvarnom životu inače ne vrišti kao u seriji 'Moderna obitelj'.

- Stvarno? Samo u spavaćoj sobi? - komentirao je tada Ramsay. Začuđena Sofia samo je šutjela, dok je voditelj rekao Gordonu da on to neće saznati.

Foto: YouTube

Kada je na repertoar došla oklada da će Vergara trčati gola Sunset Boulevardom ukoliko 'Moderna obitelj' osvoji Emmy, Ramsay se ponovno nije mogao suzdržati. 

- Ne mogu trčati. Imam problema s koljenom - objašnjavala je Sofia, a on je rekao da bi samu sebe nokautirala, aludirajući na to da ima velike grudi. 

Foto: YouTube

Čak i nakon što je Sofia pokazala fotografiju kako jede pizzu dok je bila u Italiji na odmoru, Gordon je i zbog toga imao neumjesne šale dok su komentirali. U jednom trenutku ju je čak i dodirnuo po bedru, a ona mu je rekla 'bez diranja'. Obožavatelji zvijezde 'Moderne obitelji' ne odobravaju ovakvo Gordonovo ponašanje i kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu.

Foto: YouTube

- Sofia ne zaslužuje ovakvo ponašanje. Ovo je za nju bila zbilja neugodna situacija - komentirao je jedan, a drugi dodao:

- Da ga je ošamarila kako je zaslužio ili mu ozbiljno rekla da prestane, ispala bi luda.

[video: 1203216 / Sofia Vergara kadrovi]

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Naši partneri pišu
Message