Show

Komentari 23

Raquel pozirala s Rakitićem, a pažnju su ukrale Gucci espadrile koje koštaju oko 4500 kuna

Raquel pozirala s Rakitićem, a pažnju su ukrale Gucci espadrile koje koštaju oko 4500 kuna

Raquel je pozirala u dugom ogrtaču šarenog motiva, a kosu je svezala u visoku punđu. Rakitić je odjenuo tamno plave kratke hlače i bijelu majicu, a na glavi je imao šiltericu. Oboje su na nogama imali espadrile

Raquel Mauri podijelila je dvije fotografije na kojima pozira sa svojim suprugom, nogometašem Ivanom Rakitićem, a pažnju su privukle njezine Gucci espadrile koje koštaju 4500 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

U opis je stavila emotikon srca, a u komentarima se ubrzo oglasio i Rakitić koji je bio nešto više rječit pa je na španjolskom napisao: 'Volim te ljepotice'.

Raquel je pozirala u dugom ogrtaču šarenog motiva, a kosu je svezala u visoku punđu. Oboje su bili u ležernim kombinacijama, ali ipak sređeni.

Rakitić je odjenuo tamno plave kratke hlače i bijelu majicu, a na glavi je imao šiltericu. Na nogama su imali pravu ljetnu obuću, espadrile.

Od svega na fotografiji najviše pažnje ukrale su upravo Raqueline espadrile modne marke Gucci. Riječ je o cipelama na punu petu, a njihova cijena je oko 4500 kuna.

U komentarima je par dobio hrpu komplimenata.

- Prekrasni ste; Zaista ste divni; Ljubav je u zraku; Prelijepi par - pisali su.

Podsjetimo, Ivan i Raquel su u braku od 2013. godine te imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru. Nedavno su proslavili deveti rođendan svoje kćeri Althee te su objavili fotografije s rođendanske proslave.