Obavijesti

Show

Komentari 15

Raskalašeni princ Harry bio je glavni na zabavama, a Britaniju je napustio zbog mira s Meghan

Raskalašeni princ Harry bio je glavni na zabavama, a Britaniju je napustio zbog mira s Meghan
10

Javnost ga poznaje kao velikog šaljivdžiju i osobu koja će se na feštama poprilično opustiti, ali Harry je izrastao u muškarca koji zna što želi. Ustao je protiv raističkih komentara te sa suprugom i sinom otišao u Ameriku

VIDEO

U životu princa Harryja svašta se promijenilo kroz dvije, tri godine. Upoznao je glumicu Meghan Markle (41), ljubav svog života, zaručili su se, vjenčali, dobili sina, a onda i napustili kraljevsku obitelj i sve obveze. U međuvremenu im je stigla i kćer pa četveročlana obitelj sad živi u Los Angelesu. Međutim, kada su stigle vijesti o kritičnom stanju kraljice Elizabete II. Harry se brzo se spremio na put do Ujedinjenog Kraljevstva bez obzira na 'lošije' odnose s dvorom. Često je isticao da se s bakom čuje preko videopoziva i da je tako viđala i njegovu djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princ Harry opet imao intervju s Oprah 01:41

Ipak, na posljednji susret s bakom je zakasnio. Podaci o njegovom letu pokazuju da je mlažnjak vojvode od Sussexa još uvijek bio u zraku kada je Buckinghamska palača 8. rujna proglasila smrt kraljice. Britanski mediji su pisali da je kralj Charles III. svojem unuku Harryju u telefonskom razgovoru rekao da ne dovodi Meghan sa sobom u Balmoral.

Britain's Queen Elizabeth has died at age 96

- Charles je rekao Harryju da nije ispravno ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kate ne ide i da bi se trebali zaista ograničiti na najužu obitelj. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla - rekao je  izvor za The Sun.

New York: Princ Harry i Meghan posjetili vidikovac One World Observatory

Nakon što je postao kralj, Charles je u svom prvom TV obraćanju otkrio službene nove titule princa Williama (40) i Kate Middleton (40), ali spomenuo je svoju ljubav prema svom drugom sinu i njegovoj supruzi Meghan. 

- Također želim izraziti svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inozemstvu - dodao je Charles nakon što je otkrio novu titulu princa Williama. 

Archetypes podcast

Iako kraljeve riječi zvuče kao da bi se mogao pomiriti s kraljevskim parom koji je odselio u inozemstvu i odrekao se kraljevskih dužnosti, Harryju ipak nije bilo dozvoljeno večerati s ocem i bratom te večeri kad je kraljica umrla. Navodno kraljevska obitelj još nema dovoljno povjerenja u princa Harryja te se boje da bi privatne informacije kraljevske obitelji iznio javno u svojim memoarima. 

Princ Harry je nakon smrti bake kraljice objavio priopćenje u kojem je odao počast 'nepokolebljivoj gracioznosti i dostojanstvu svoje bake'.

- Bako, iako nam ovaj posljednji rastanak donosi veliku tugu, ja sam zauvijek zahvalan za sve naše prve susrete, od mojih najranijih sjećanja iz djetinjstva s tobom, do prvog susreta s tobom kao vrhovnom zapovjednicom, do prvog trenutka kad si upoznala moju dragu ženu i zagrlila svoje voljene praunuke - izjavio je. 

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London

Harry se početkom srpnja povodom 61. rođendan koji bi slavila njegova majka Lady Di da je živa, osvrnuo na to kako mu nedostaje, a dotaknuo se i teme depresije i samoubojstva, tegobe s kojima se borila princeza Diana.

PRINCE WILLIAM AT ETON COLLEGE

- Zbog majke imam potrebu da glasno progovaram o svemu i borim se za bolji svijet. Sada, kad sam suprug i otac dvoje djece, majčin glas u meni jači je no ikad prije. Uvijek se sjetim da nisam sam, a angažirani pojedinci pomažu mi održati ga živim, pokazujući svijetu da je važna i najmanja gesta. Svijet može biti bolje mjesto kad bi takvih pojedinaca bilo sve više - rekao je. 

Harry i Meghan sa svoje dvoje djece, sinom Archiejem (3) i kćeri Lilibet Dianom (1), vode miran i obiteljski život u elitnom dijelu Los Angelesa. Ali Harry je u svojim mlađim danima bio sve samo ne miran te je svojim partijanjem zadavao glavobolje mnogim članovima kraljevske obitelji. 

Nedavno je bivša striptizeta Carrie Reichert (43) iz Las Vegasa ispričala za britanske medije o tome kako se ljubila s princem u njegovim 'partijanerskim' vremenima, a otkrila je i da želi prodati i zaraditi na njegovim hlačama. Harry je partijao i u Hrvatskoj.

- Harry je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kad je tulumario u Vegasu svi su voljeli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove hlače podsjetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ. Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjeni otac dvoje djece, još uvijek bi s vremena na vrijeme, trebao raspustiti kosu ili barem ono što je od njih ostalo - izjavio je glasnogovornik plesačice za britanske medije. 

Romantičan princ Harry ovom gestom raznježio mnoge: 'On je pravi gospodin. Kakva ljubav...'
Romantičan princ Harry ovom gestom raznježio mnoge: 'On je pravi gospodin. Kakva ljubav...'

S obzirom na to da se o zabavi pisalo mjesecima, Harry se i sam osvrnuo na tu večer tijekom intervjua za podcast Daxa Sheparda "Armchair Expert" i prokomentirao je da se to dogodilo netom prije njegovog odlaska u Afganistan, gdje je u službi proveo 20 tjedana. 

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ ENGLESKE

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara