Obavijesti

Show

Komentari 33

Raspad sistema: Brad puši travu, a Angie histerizira

Raspad sistema: Brad puši travu, a Angie histerizira
7

DRŽE IH SAMO DJECA? Angelina Jolie ima narav kobre. Brada Pitta izbacuje iz auta i od bijesa mu trga majice, a on joj se jadan stalno vraća natrag

VIDEO

Rano je ljetno večer u losanđeleskom domu Angeline Jolie (34) i Brada Pitta (46). Vojska dadilja spremila je njihovo šestero djece na spavanje nadajući se mirnoj noći, bez svađa para. Brad se odmara u svojoj sobi pušeći marihuanu i slušajući reggae. U drugoj sobi Angelina čita neki klasik. Tad bi počeli, priča osoblje, urlanje, svađe i optužbe s jedne i druge strane. Ona njega proziva da je bio s afroameričkom manekenkom, a on nju da ga je varala s glumicom. Takve optužbe ponavljaju se iz dana u dan. Angelina Bradu prijeti da će mu svašta učiniti ako je ostavi, a njega je to već počelo psihički uništavati. No nije ni Brad nevinašce, kažu prijatelji glumačkog para. Zvao je Angelinu toliko gnjusnim imenima da ih ne žele ponoviti. Povrijeđen njihovim mnogobrojnim svađama, Brad sve više vremena provodi s Drew Barrymore (34). Upućeni kažu da par nije prekinuo samo zbog posvojenih Madoxxa (8), Paxa (5) i Zahare (4) i njihove  djece Shiloh (3) i blizanaca Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (1). Nisu dogovorili tko bi ih dobio.

BRADA PRIVUKLA NJEZINA SEKSUALNOST
Angelina danas Bradu trga majice od bijesa. Upućeni kažu da je Brada prije sedam godina najprije privukla njezina divlja seksualnost. U krevetu su ostajali i po 18 sati. No četiri godine poslije osjećaji su se počeli mijenjati. Angelina danas izbacuje Brada iz auta. Prijatelji tvrde da ona ima narav kobre.
- Brad svaki put završi na cesti. Ali on joj se iznova vraća. On nju unatoč svemu jako voli - kažu prijatelji para.

ANGELINA JE OVISNA O SEKSU
Angelinina bivša cura, muškobanjasta glumica Jenny Shimizu, tvrdi da Jolie bira ljubavnike prema načelu dostupnosti. Ako taj ne može biti s njom kad god joj se prohtije, ona potpuno gubi zanimanje i traži dalje. Angelina je u posljednje četiri godine navodno imala desetke ljubavnika i ljubavnica.

MISLI DA JE NOVA PRINCEZA DIANA
Angelina Jolie već se vidi s drugim muškarcem. Uzor joj je Carla Bruni, koja se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Angelina je odbacila imidž raskalašene buntovnice. Sad se fura na sveticu, ali seksepilnu. Idoli su joj Jackie Onassis i princeza Diana. Uvjerena je da je ona nova Lady Di.

ANISTON GA VIŠE NEĆE NI DA STAVI ŠEST KONDOMA
Brad se zapustio i izgleda starije 20 godina, kažu prijatelji. Žali što nije ostao s Jennifer Aniston (40). No ona više ne bi bila s njim nakon Angeline ni da stavi šest kondoma.







Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti