Obavijesti

Show

Komentari 34

Rasplesani klinci Iva i Borna i pjevač Antonio Tkalec u finalu

Rasplesani klinci Iva i Borna i pjevač Antonio Tkalec u finalu
15

U prvoj polufinalnoj emisiji dobili smo dva finalista. Dalje su prošli mladi plesači Iva i Borna te Antonio Tkalec. Žiri je rekao da je dosta pulufinalista ipak razočaralo

VIDEO

Finaliste je svojim glasovima birala publika. Direktno, s najviše glasova gledatelja, dalje su prošli mladi plesači Borna Baričević (11) i Iva Miljak (9), koja je nakon proglašenja pustila suze radosnice. Žiri je pak između drugog i trećeg po telefonskim glasovima, Antonia Tkaleca i Ethnotina odabrao da u finale ide pjevač duhovne glazbe

Ethnotine se nakon proglašenja finalista nisu mogle dogovorti jesu li razočarane ili nisu, a Antonio je za svoj uspjeh zahvalio Bogu. 

Macola Band

Prvu polufinalnu emisiju otvorio je Macola Band s pjesmom grupe Queen 'We Will Rock You', tada su se prebacili na Tajčin hit 'Hajde da ludujemo', a tu su 'izgubili' Dubravka Merlića koji je stisnuo 'X'. Njih to nije pokolebalo pa su nastavili sa svojom verzijom pjesme 'Pojest ću sve kolačiće'. Završetak nastupa bio je eksplozivan. Macola je od nekud izvukao kramp i s njim razbijao metalne bačve po kojima je tijekom nastupa bubnjao. 

Enis Bešlagić našalio se kako on nije stisnuo 'X' jer se bojao da će dobiti krampom po glavi, a Merli uopće nije bilo do šale.

- Objektivno, to je bila katastrofa. Pjevanje i pjesme su bile lošije nego na audiciji, a razbijanje mi se isto nije svidjelo - rekao je Dubravko. Nina im je dala ocjenu minus tri, a njihov nastup nazvala je anti-stres programom.

Eugen Galetić (12)

Mladi reper svoj nastup opet je posvetio Marini, za koju je rekao da ga gleda od doma. Opet je zapjevao pjesmu koju je sam napisao, a ovaj put u nastupu su mu pomogli i mladi plesači. Kao i na audiciji, opet je svojom pjesmom posebno dirnuo Ninu, koja je izgledala kao da je jedva zadržavala suze.

- Imala sam potrebu skočiti na pozornicu i izljubiti ga. Ja ne poznajem iskrenijeg muškarca od njega. Bio si bolji nego na audiciji - emotivno je komentirala Nina Badrić.

Da ne bi sve bilo idilično pobrinuo se Dubravko koji mu je pohvalio iskrenost, ali je dodao i da naspram audicije nije napredovao u komponiranju.

Antonio Tkalec (28) 

U bijelom odijelu i bos Antonio je zasvirao na klaviru uz pratnju još nekoliko muzičara. Pjevao je autorsku pjesmu i zbog toga dobio same pohvale žirija.

- Odlična mi je pjesma i mislim da si donio jednu dodatnu vrijednost u show - reko je Merlić pjevaču duhovne glazbe. Enis je dodao da je njegova pjesma dirnula svakog vjernika. 

Nina se pak toliko oduševila da je pohvalila pjevanje, muzičare i aranžman.

- Bilo je puno bolje nego na audiciji - pohvalila ga je.

Vladimir Ježić (22)

Nastupio je na trapezu i svojim pomalo neobičnim nastupom ostavio žiri bez daha. Redom su ga svi nahvalili. Enis mu je rekao da je bilo jako lijepo te da je pokazao kako ima svoje mjesto u emisiji. Nina je bila impresionirana, a Vladimir je bio prvi koji je razveselio Merlića.

- Oduševljen sam. Netko bi mogao reći da nije bilo dovoljno akrobatskih elemenata, ali ja mislim da je to bilo lijepo osmišljeno - pohvalio ga je Dubravko.

Bernarda Butorac (29)

Pjevačica se u prvoj polufinalnoj emisiji predstavila pjesmom grupe Bastardz 'Disco', a na žiri je ostavila dojam da je mogla dati još više.

- Malo me zasmetalo što u svojoj interpretaciji nisi otišla malo dalje od Helene Bastić koja pjesmu pjeva u originalu. Mogla si i bolje - rekla joj je pomalo razočarana Nina.

Enis je jedini bio oduševljen i Bernardi je rekao da ona više nema što učiti. 

Borna Baričević i Iva MIljak 

Mladi plesač na pozornicu je dovukao veliki kovčeg iz kojeg je izvukao prsluk i rukavice poput onih koje je nosio Michael Jackson. Tada je počeo plesati na Billie Jean, a uskoro se iz kovčega izvukla i Iva koja mu se pridružila. Borna je na kraju nastupa uspio napraviti i nekoliko koraka moonwalka.

- I dalje ću se za njih boriti do kraja showa. Malo ste imali tremu, ali opraštamo vam jer ste talentirani - rekao je Merla, a Nina je dodala da su bili savršeni.

Mario Guberina (18)

Mladi pijanist izveo je kompilaciju raznih pjesama, ali 'izgorio' je u želji da se što bolje predstavi u polufinalu.

- Dosta razočaravajuće. Bilo je previše grešaka. Činilo se da si previše htio, a premalo postigao. Bio sam na rubu da stisnem 'X' - rekao je Dubravko s kojim su se složili NIna i Enis.

Plesni klub Hypnotic

Nakon Guberine, žiri se razočarao i nastupom plesnog kluba Hypnotic. Merla je rekao kako je u koreografiji bilo dosta ponavljanja, a posebno su ga razočarali jer je od njih puno očekivao, a nisu ispunili kriterije.

- Nije to bilo to - rekao im je Enis, a Nina misli da su na audiciji bili puno bolji. 

Marina Bulat (18)

Na pozornicu se spustila sa stropa u staklenoj fotelji, a na bini su je dočekala četiri plesača. Svojim snažnim glasom oduševila je publiku pjesmom Lady GaGe 'You And I', a na pozornicu je na kraju nastupa doletila i jedna plišana igračka. Oduševljena Nina se čak ustala i zapljeskala.

- Razvalila si! Ti si već gotova osoba u glazbi. Borit ću se za tebe i želim da najmanje sljedećih deset godina u hrvatskoj glazbi bude samo tvoje - kazala je Nina.

Dubravko ju je također pohvalio, ali dodao je i da vjeruje kako ona može i bolje.

- Toliko si fascinantna bila da ja uopće nisam vidio koreografiju - rekao je Enis Bešlagić.  

Ehtnotine

Članice folklorne skupine iz Zagreba zapjevale su i zaplesale na pozornici. Energičnim nastupom su natjerale publiku da ih bodri tijekom cijelog nastupa

- Bilo je jako zanimljivo, dinamično i dobro. Mogu zamisliti kako nas one predstavljaju na Euroviziji - rekao je Merla.

Nini je bilo drago što su baš one zatvorile prvu polufinalnu emsiju te je rekla kako bi definitivno mogle proći u finale. Pohvalila ih je kako su spojile ples i pjesmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu