Obavijesti

Show

Komentari 105

Rastaju se Onur i Šeherezada: Nije mogla sakriti ljubomoru?

Rastaju se Onur i Šeherezada: Nije mogla sakriti ljubomoru?
7

Halit Ergenç u novoj sapunici glumi Sulejmana Veličanstvenog, a partnerica mu je Meryem Uzerili. Bergüzar navodno ne može podnijeti njihovu bliskost

VIDEO

 Bergüzar Korel (29) i Halit  Ergenç (41) voljeli su se i na televiziji i u stvarnom životu. Njihovom je braku u stvarnosti došao kraj jer je zavodnik 'bacio' svoje plavo oko na drugu, pišu turski mediji.

Zvijezde turske sapunice '1001 noć' nakon tri godine braka mogli bi se rastati zbog ljubomore lijepe Turkinje. Bergüzar svoje osjećaje navodno nije mogla zatomiti kad je Halit dobio ulogu Sulejmana Veličanstvenog u novoj sapunici. Partnerica u seriji mu je Meryem Uzerli koja glumi Hurrem (27) i  Bergüzar ga navodno više ne može gledati kako izmjenjuje nježnosti s drugom.

'Kemija između njih je toliko jaka'

Prodornimh plavim očima glumica Meryem Uzerli osvojila je tursku javnost. Čim se serija 'Sulejman Veličanstveni' počela emitirati, postala je glavna tema. Scene u kojima se strastveno ljubi s Halitom Ergençom komentirali su diljem svijeta. Neki su tvrdili kako im se čini da je 'kemija' između njih toliko jaka da sigurno nije glumljena. Čini se da su bili u pravu. O Meryem se ne zna mnogo. Visoka je 172 cm i ima 56 kilograma. Rođena je 12. kolovoza 1983. u Njemačkoj. Majka joj je Njemica, a otac Turčin. Ima tursko i njemačko državljanstvo. Glumu je studirala u Hamburgu, a osim turskog govori njemački i engleski. Ulogu Hurrem dobila je nakon što su tvorci serije mjesecima tražili idealnu glumicu. Između tisuću kandidatikinja iz Turske, Nizozemske, Njemačke i Bugarske izabrali su nju.

Nije im pomogao ni bračni savjetnik

Osim što glumi, Meryem i odlično pleše, a posebno su joj dragi hip-hop i standardni plesovi. O njezinu privatnom životu ne zna se gotovo ništa. Turski mediji uspjeli su tek 'iskopati' da je prije godinu i pol prekinula šestogodišnju vezu s tamnokosim poduzetnikom Ozcanom Mertom, i to zbog udaljenosti jer se on preselio na Cipar. Objavili su fotografije na kojima se ljube i grle u bazenu. Ona nije željela otkriti nikakve detalje te veze.

- To je završena priča - rekla je Meryem.

To je bilo jedini put da je komentirala privatni život. Otkako je serija 'Sulejman Veličanstveni' postala popularna, Meryem se na zabavama u Istanbulu uglavnom pojavljivala sama.

Ali nagađa se kako se ipak tajno viđala s plavookim zavodnikom. Bergüzar je navodno pristala otići kod savjetnika kako bi pokušali spasiti brak, no ni to im to nije previše pomoglo. 

- Halit nema mane. Sve kućne poslove dijelimo i stvarno nam je prekrasno zajedno. On je divan muškarac i ne znam šta bih bez njegove potpore - ispričala je Šeherezada srpskom Blicu dok je sa suprugom bila u Beogradu.

Zbližila ih je tragedija

Njihova ljubav rodila se i prije nego što su shvatili da se uistinu vole. Prvi put zaljubili su se prije nekoliko godina. Prekinuli su vrlo brzo i svatko je našao novog partnera. On se oženio za glumicu Gizem Soysaldi, a ona zaručila za baletana Tana Sagturka. Na setu '1001 noći' shvatili su da se vole. Zbližili su se 2008. na snimanju serije '1001 noć'. Oboje su u isto vrijeme izgubili oca, a Halita je potom dotuklo samoubojstvo nećakinje Melis Akgül (23). Bergüzar i Halit mjesecima su pokušavali zatomiti osjećaje, no ljubav se rasplamsala u prosincu 2008. na zajedničkom putovanju u Pariz. Berguzar je ostavila zaručnika, a Halit glumicu Gizem Soysaldi (26) s kojom je bio u braku.

- Udaljio se od mene zbog obiteljske tragedije. Nisam ga uspjela izvući iz depresije, a njegov psihijatar objasnio mi je da je morao uništiti nešto, u tom slučaju naš brak, kako bi spasio sebe - rekla je u intervjuu Gizem. 

Natjerao je bivšu da pobaci

Glumica Gizem Soysaldi studirala je političke znanosti u Izmiru. Halita Ergença upoznala je u restoranu dok je večerala s prijateljicom. Prišao joj je konobar i uručio poruku. Halit joj je napisao da bi je volio upoznati.

- Ta večer promijenila mi je život. U početku sam bila pomalo skeptična, no nisam mu mogla odoljeti - rekla je Gizem.

Otkrila je da je 2008. zatrudnjela, ali morala je pobaciti jer Halit nije bio spreman za očinstvo. Glumac danas s kolegicom Bergüzar sina Alija (1).

- Trebalo je vremena da shvatim da je Bergüzar ta. Kolege smo i dugo smo se poznavali. Neke stvari se jednostavno dogode i shvatite da ste jedno za drugo - rekao je Halit (40) o 12 godina mlađoj supruzi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...