Show

Komentari 133

Rastaju se: Rafael van der Vaart udario suprugu Sylviu?

Rastaju se: Rafael van der Vaart udario suprugu Sylviu?

Samo nas dvoje smo odgovorni što naš brak nije potrajao, izjavio je nogometaš za njemački Bild. U braku su bili sedam godina. Sylvie je izjavila da su se razišli

Jako sam tužan što naš brak nije uspio. sami smo krivi, rekao je za Bild nogometaš koji igra za njemački HSV. Rafael (29) i Sylvie van der Vaart (34) bili su u braku sedam godina. Uspoređivali su ih s Beckhamovima. 

- Samo nas dvoje smo odgovorni što naš brak nije potrajao - izjavio je nogometaš. Par je zajedno proslavio Božić, a zajedničke fotografije sa sinom Damianom (6) Rafael je objavio i na Twitteru. Prema fotografiji se ne može zaključiti da je su imali problema u braku.  No, Sylvie tvrdi drugačije. 

- Udaljili smo se. To je bio postepen proces koji se nije mogao zaustaviti. I dalje se jako volimo i poštujemo jedno drugo - izjavila je Sylvie.  No, kako piše Bild, odluku o rastavi par je donio nakon žestoke svađe na samu Novu godinu. Rafael je tada navodno dignuo ruku na svoju suprugu te ju ošamario. Glasnogovornici para nisu komentirali ovaj incident. 

Ovaj nizozemski par vjenčao se 2005. godine. Četiri godine poslije Sylvie je otkriven rak dojke. Podvrgnula se operaciji i kemoterapiji, pa je bolest uspjela pobijediti. 

- Svo bogatstvo ovog svijeta ne može te zaštititi u trenutku kad ti liječnik kaže takvu dijagnozu. Tad si jednostavno samo žena - zaključila je tada Sylvie. 

Najčitaniji članci