Obavijesti

Show

Komentari 6

'Rastala bi se od Deana, ali si financijski to ne može priuštiti'

'Rastala bi se od Deana, ali si financijski to ne može priuštiti'
4

Tori Spelling navodno stalno plače jer ju je suprug iznevjerio. Dean McDermott psihički se slomio zbog svog ponašanja, pa je od prošlog tjedna na liječenju

VIDEO

Najbrižniji dani za nju zasigurno su bili oni kad je glumila u 'Beverly Hillsu 90210'. Tori Spelling (40) trenutačno se pokušava nositi s glasinama o nevjeri svog supruga Deana McDermotta (46). Glumica njegovu navodnu aferu za medije nije službeno komentirala, no njezini prijatelji izjavili su da Tori ne vjeruje da bi je Dean prevario. Ipak, glumica bi željela okončati brak, no njezini prijatelji tvrde da si to ne može prisuštiti. 

- Htjela bi izbaciti Deana iz svog života, ali financijski si to ne bi mogla priuštiti. Mnogo se nagađalo o njezinom financijskom stanju s obzirom na to da joj je otac Aaron nakon smrti ostavio 'malu' svotu od čak 600 milijuna dolara, oko 3,3 milijarde kuna.

Dok neki Torino bogatstvo procjenjuju na 300 milijuna dolara, to jest 1,6 milijardi kuna, drugi tvrde da je bankrotirala. 

Morala bi ga isplatiti

Tori s Deanom nije potpisala predbračni ugovor, a tijekom njihovih sedam godina braka novac u obitelj uglavnom je donosila ona. Ako se odluči na rastavu, morat će ga isplatiti. 

- Dean bi pristao samo na zajedničko skrbništvo nad njihovm djecom, a Tori bi mu trebala plaćati alimentaciju. To bi bila zbilja tužna situacija za djecu. Tori je sad jako ljuta na sebe jer nije potpisala predbračni - otkrio je prijatelj glumice. 

Posramljena je i stalno plače

Dean i Tori imaju četvero djece, Liama (6), Stella (5), Hattie (2) te 16-mjesečnog Finna. UsWeekly u prosincu je pisao da je Dean početkom prosinca Tori prevario s Emily Goodhand u Torontu. Tori navodno stalno plače jer ju je Dean iznevjerio. Osjeća se posramljeno i jako je ljuta na njega, no i dalje joj je više stiglo do toga što će misliti javnost, nego ona sama. 

Tori je natjerala Deana da ode na liječenje jer se psihički slomio nakon što ju je prevario. 

- Riječi ne mogu opisati koliko mi je žao zbog sve boli koju sam svojim ponašanjem nanio svojoj obitelji. Prijavio sam se na liječenje jer Tori želim biti dobar suprug i želim da moja djeca imaju dobrog oca kakvog i zaslužuju - rekao je Mcdermott krajem prošlog tjedna. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine