Obavijesti

Show

Komentari 67

Rastrošne princeze: Meghan na odjeću potrošila 3 milijuna kn

Rastrošne princeze: Meghan na odjeću potrošila 3 milijuna kn
9

Meghanina šogorica i supruga princa Williama, Kate Middleton najviše voli trošiti na glamurozne haljine, a lani je na odjeću i nakit sveukupno potrošila 550 tisuća kuna

VIDEO

Članovi kraljevske obitelji vole si priuštiti lijepe i skupe stvari, pa su tako kraljevski modni stručnjaci napravili istraživanje na temu njihove rastrošnosti. Kako donosi UFO No More, vojvotkinje i princeze lani su na vlastite luksuze potrošile poprilični budžet.

Pokretanje videa...

01:22

Poznato je kako je vojvotkinja Meghan Markle (37) ljubiteljica jednostavnog stila koji često dodatno 'podigne' dizajnerskim modnim dodacima, a sve to itekako košta. Iz podataka dobivenih u istraživanju, prošle je godine, i to samo na odjeću, Meghan potrošila više od tri milijuna kuna. Sve je to, dakako, išlo na trošak poreznih obveznika.

S obzirom na to da je bivša američka glumica navikla na luksuz, toga se ne misli odreći sad kad je postala supruga princa Harryja (34). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Royal tour of Australia - Day One

Danska princeza Mary (46) također voli dobro potrošiti, ali ipak nije ni blizu Meghaninoj rastrošnosti. Po mišljenju mnogih jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil ipak nije besplatan. Tako je ona samo lani potrošila 720 tisuća kuna na odjeću i modne dodatke. 

Exercise Ice Maiden

Vojvotkinja od Wessexa, Sophie, prošle godine potrošila je nešto manje, ukupno 595 tisuća kuna. Meghanina šogorica i supruga princa Williama, Kate Middleton (37) najviše voli trošiti na glamurozne haljine, a lani je na odjeću i nakit sveukupno potrošila 550 tisuća kuna.

BAFTA Film Awards 2018 - Arrivals - London

Princeza Marta Louise od Norveške (47) voli se dobro odjenuti, a na svoje modne kombinacije troši manje od svojih prethodnica i ostalih dama s kraljevskih dvora. Tako je prošle godine Marta potrošila 420 tisuća kuna. 

Royal Wedding - Arrival Westmister Abbey

Britanska princeza Beatrice (30) voli jednostavnu i ne okreće se samo dizajnerima, a to se vidi i po njezinom trošenju na odjeću. Ona je prošle godine na odjevne predmete potrošila 'tek' 380 tisuća kuna, što nije malo, ali je ipak znatno manje od ostalih princeza i vojvotkinja iz spomenutog istraživanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije