Obavijesti

Show

Komentari 32

Rastu tenzije među Ljubinim curama, a bilo je uvreda i suza

Rastu tenzije među Ljubinim curama, a bilo je uvreda i suza
18

Niti kod farmera Jovana nije bilo puno bolje. 'Što ću se ja buditi u šest ujutro, neću ustajati tako rano i čistiti štalu', rekla je ljutita Marija, a s njom su se složile i ostale kandidatkinje

VIDEO

Kako su djevojke sve duže na farmama svojih odabranika, tako su i tenzije među njima sve veće. Nova epizoda 'Ljubav je na selu' tako je donijela nove svađe i nesuglasice među kandidatkinjama, a nije nedostajalo ni ogovaranja. Posebno je 'zabavno' bilo kod farmera iz Metkovića. 

Pokretanje videa...

01:34

Romantičar Ljubo svojim se djevojkama pohvalio dalmatinskim ribljim specijalitetima, ali je šala jedne od njegovih kandidatkinja izazvala prvu veliku raspravu. Romantična večera u samo nekoliko sekundi pretvorila se u verbalni sukob među Ljubinim djevojkama.

RTL/Screenshot

- Ja mislim da je Violeta već uhvatila Ljubina soma - našalila se Vera, ali njezina šala nije baš svima bila smiješna. 

- Budi dama, kako mi to možeš napraviti. Što meni to treba, da me se naziva ku***m jer imam djecu s dva različita muškarca. Spušta mi stalno lagano, dosta mi je. Što to meni treba - komentirala je Violeta koju je šala jako uvrijedila. Veri nije bilo jasno u čemu je toliki problem. Među djevojkama su pale teške riječi, a Violeta je Veru čak optužila da je već spavala s Ljubom.

RTL/Screenshot

Kod Jovana jutarnje buđenje nije dobro prošlo, a posebno je ljuta bila Marija koja se nije stigla naspavati.

- Što ću se ja buditi u šest ujutro, neću ustajati tako rano i čistiti štalu - bila je ljutita Marija, a Sanja je zaključila da se među ostale djevojke ne uklapa previše.

Victorijina ispovijest: 'Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira'
Victorijina ispovijest: 'Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira'

- Ne uklapam se među ostale cure, ali to me niti ne zamara previše - komentirala je Sanja. Tenzije su se osjetile i nakon buđenja, a Jovan se ljutio na cure zbog njihovih loših vještina oko brige i čuvanja životinja.

RTL/Screenshot

- To trči, to skače, to jede, to nikad krenuti. ne sviđa mi se. Više se mi tjeramo nego krave - na kraju je zaključila Marija, a Victoria je iskoristila vještinu pljeskanja kako bi pokušala privući krave. Nažalost, to joj baš i nije lako polazilo za rukom. 

- Krave su došle kući, cure su večerale. Ali, na selu nema odmora - rekao je Jovan pa je kandidatkinjama zadao još zadataka u vrtu i oko kuće.

RTL/Screenshot

Kod farmera Marka atmosfera je ipak bila nešto opuštenija, on je svoje djevojke odlučio provozati na skuteru. Rasemi i Mili to je bilo prvi put u životu da su uopće i sjele na motor, a novo prijevozno sredstvo nije se baš svidjelo Kseniji jer je, kako kaže, nedavno imala neugodno iskustvo. 

Farmer Boris svoje je djevojke jedva nagovorio da ustanu i krenu raditi na farmu, a ni one nisu bile previše oduševljene ranim buđenjem. Nisu imale vremena za šminkanje, a to je posebno razljutilo kozmetičarku Anu-Paulu koja je brzo otrčala u kupaonicu kako bi se što brže spremila za novi radni dan.

RTL/Screenshot

Pale su i teške riječi između farmera i njegove zlatne djevojke za koju je već ranije priznao da mu se od svih ostalih kandidatkinja najviše sviđa

- Nemoj me živcirati, ideš mi na živce. To sam ti već rekla. Ideš mi na živce jer si dosadan i pitaš glupa pitanja. Stalno nešto ispituješ bez veze - odbrusila mu je oštro Ana-Paula koja je zaključila kako se Boris, inače šutljiv, u njezinoj blizini nikako 'ne gasi'. Curama je prigovarala i Borisova teta Jelena.

- Ne treba ti toliko šminke, ionako će ti se razmaziti od znoja i svega. Naradit ćeš se ti ovdje, bolje ti je bez šminke - rekla je Borisova tetka i zaključila da je Ana-Paula prevelika šminkerica za njezinog nećaka.

- Ne vjerujem da Ana-Paula uopće želi biti na farmi i raditi na farmi - dodala je zazočarana Borisova teta.

RTL

I dok su se druge djevojke svađale i prepucavale s farmerima ili jedne s drugima, Draganove cure odlučile su 'zakopati' ratnu sjekiru i pomiriti se nakon svađe koju su zbog rasporeda spavanja imale dan ranije. Tada je kandidatkinja Mira bila toliko ljuta da je u jednom trenutku skoro i otišla s farme. 

RTL

- Baš sam u krizi sad. Zbog tih scena išla bih kući. Pod*ebava me se na neki način - jadala se Mira nakon što joj je Monika rekla da će svi spavati u istom krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane