Obavijesti

Show

Komentari 3

Rat bez pravila je započeo: Svi su meta terorističkih ubojica

Rat bez pravila je započeo: Svi su meta terorističkih ubojica
4

Bespoštedan rat narko kartela protiv američkih i meksičkih vlasti ući će napokon u svoju završnicu. Kada se prašina slegne, samo jedna strana će ostati stajati

VIDEO

Jedan od kvalitetnijih filmova 2015. svakako je bio i film o ratu protiv meksičkih narko kartela i droge, u Meksiku. Film 'Sicario' pokazao je onu stranu cijelog tog sukoba o kojoj javnost u stvari rijetko čuje. Vidjeli smo onaj najbrutalniji dio, bespoštednu bitku u kojoj ginu i 'ratnici', kao i djeca te drugi nevini promatrači.

Film je odlično ocijenjen, a niti publika nije štedjela komplimente. Uz te pohvale, 'Sicario' je jako dobro zaradio, kako u kinima, tako i u daljnjoj prodaji. Stoga nikoga ne bi trebalo iznenaditi što ćemo ove godine dobiti još jedan film o tom ratu, 'Soldado'. Iako se do sad nije saznalo mnogo o ovom djelu, spekulira se kako će to biti film koji će dovršiti priče glavnih likova, Alejandra Gillicka (Del Toro) i Matta Gravera (Brolin).

U 'Soldadu' ćemo gledati golem sukob između terorista i narko kartela s jedne strane te američkih i meksičkih vlasti s druge strane. Teroristički fundamentalisti neće prezati ni pred čime kako bi došli do pobjede, pa će Graver i Gillick postat će prva linija obrane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte novi, brutalan foršpan

U nastavku sage o ratu protiv narko kartela glavne uloge sada drže Benicio Del Toro i James Brolin, koji repriziraju svoje uloge iz 'Sicarija'. Nažalost (ili možda na sreću) Emily Blunt odlučila je glumiti u filmu svojeg supruga, Johna Krasinskog, 'Mjesto tišine'. Stoga se njezin lik, Kate Macer, neće vratiti u 'Soldadu'.

Na mjesto redatelja ovaj put 'uskače' Stefano Sollima, redatelj s dugogodišnjom karijerom snimanja policijskih drama kao i policijskih trilera. Stoga bi se moglo reći kako je film u dobrim rukama. Uz njega se filmu vratio i originalni scenarist, Taylor Sheridan, koji je napisao scenarij i za ovaj film.

Prvi film, 'Sicario', režirao je Denis Villeneuve, no 'Soldadu' se nije mogao posvetiti zbog obaveza sa snimanjem 'Blade Runnera 2049'. Uzevši u obzir koliko je taj film loše prošao u kinima, Villeneuve se možda sad i kaje.

'Soldado' ćemo u kinima gledati krajem lipnja ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode