Obavijesti

Show

Komentari 3

Rat braće Carter: Aaron prijeti, a Nick tražio zabranu pristupa

Rat braće Carter: Aaron prijeti, a Nick tražio zabranu pristupa
9

Zapanjen sam optužbama protiv mene i ne želim nikome nauditi, pogotovo ne svojoj obitelji, rekao je Aaron nakon što je Backstreet Boy Nick rekao da mu je prijetio i da je tražio zabranu pristupa

Čini se da je stanje između Nicka (39) i Aarona Cartera (31) rezultiralo kontaktiranjem policije. Pjevač Backstreet Boysa Nick zatražio je zabranu pristupa te se njegov brat Aaron ne može približiti ni njemu ni njegovoj obitelji na manje od sto metara. Ne smije prići ni Nickovoj obiteljskoj kući u Las Vegasu. 

- Nakon pažljivog razmatranja, sestra i ja smo morali potražiti zabranu pristupa - rekao je Nick za Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako Nick tvrdi, Aaron je imao uznemirujuće ponašanje. Čak je imao alarmantne prijetnje smrću.

- Nismo imali izbora. Moramo zaštititi sebe i obitelj - objašnjava Nick koji se nada da će njegov brat Aaron potražiti stručnu pomoć.

- Stvarno volim svog brata i iskreno se nadam da će pronaći pomoć koja mu je potrebna prije nego našteti sebi ili nekom drugom - kaže pjevač. 

New album of Nick Carter

Aaron se javno oglasio povodom incidenta i optužbi koje je iznio njegov brat. 

- Zapanjen sam optužbama protiv mene i ne želim nikome nauditi, pogotovo ne svojoj obitelji. Ne mogu dopustiti nikome da uzme kontrolu nad mojim životom. Sve kroz što sam prošao je nevjerojatno i ja sam borac - napisao je Aaron na društvenim mrežama. Također, naglasio je da više ne želi imati veze s bratom i da će se brinuti samo za sebe.

52nd Annual Grammy Awards - Arrivals

- Nick, drži se podalje od mene. Vratit ću si život u normalu - kazao je Aaron. 

The 3rd Annual Cinefashion Film Awards - Los Angeles

Aaron se proslavio obradom hita Beach Boysa 'Surfin' USA', a što je postajao popularniji, to se više borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. Nekoliko puta imao je problema sa zakonom, a išao je i na liječenje od ovisnosti. Nick i Aaron su i tad bili u svađi koja je bila popraćena medijima. Dok je Nick nudio pomoć mlađem bratu, on mu je odgovarao da to radi samo zbog vlastite promocije te odbijao pomoć koja mu je potrebna. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak