Obavijesti

Show

Komentari 20

Rat sa žirijem showa HTZ: Vilibald Kovač je 'lažnjak'!

Rat sa žirijem showa HTZ: Vilibald Kovač je 'lažnjak'!
5

Vilibald Kovač prije pet godina počeo je svirati u bendu. Trenutačno svira i u očevoj grupi. Dok se nalazi u izolaciji jedino mu nedostaje cura Nina

VIDEO

Otkako je u Zagrebu u izolaciji s ostalim kandidatima RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”, Vilibald Kovač (19) riješio se, kaže, jedinog poroka, računalnih igrica. Mladiću iz Koprivnice najviše nedostaje djevojka Nina (18), s kojom je u vezi godinu i pol. Zbog napornih proba svaki dan, čuju se telefonom samo navečer. Vilibald je završio srednju elektrotehničku školu, no studiranje ga nije zanimalo, pa se odmah zaposlio u autopraonici. Stric mu je još u vrtiću puštao omiljene bendove poput Queena i AC/DC-ja, a otac mu je prvu gitaru darovao još prije osnovne škole.
- Počeo sam svirati s 14 godina, a pjevam i u očevu bendu. Sam pišem tekstove i glazbu. Pokušao sam raditi pjesme na hrvatskom, no više mi se sviđaju na engleskom jeziku - kazao je Vilibald. Obožava metal glazbu, no od showa ne bi odustao ni zbog koncerta omiljene Metallice.
- Ajme, ne znam što bih napravio da Metallica u petak svira u Hrvatskoj, a ja moram pjevati u emisiji uživo. Ma sigurno bih kupio kartu za koncert u nekoj susjednoj zemlji - snašao se Vilibald. Zbog nježnih crta lica i duge plave kose ostali kandidati od milja su ga prozvali Legolasom, prema vilenjaku iz filmske trilogije “Gospodari prstenova”. Žiri mu je zamjerio što na sceni izgleda namješteno i lažno, no ubrzo su promijenili mišljenje.
- Baš uživaš na sceni - rekli su mu prošli tjedan.

CURA NIJE LJUBOMORNA JER ME POVEZUJU S KIM
Duje Stanišić (22) zezao je Vilibalda da se previše druži s Kim Verson (16). Vilibaldu to ne smeta jer zna da je Duje najveći šaljivac u kući.

KOMIČARI: VILI ĆE OSTATI U KUĆI
Voditelj RTL-a Ivan Šarić (25) prekjučer je ugostio Duju Stanišića (22) na večeri stand up komedije u zagrebačkom Studiju smijeha.
- Bio je odličan, Duje je dva u jednom, može biti pjevač i komičar. Imao je malu tremu pa je mumljao, ali nije lako izmišljati fore pred velikom publikom - kazao je Ivan Šarić kandidatkinji Adrijani Baković. Duje se prije izlaska na pozornicu povjerio da je imao veliku inspiraciju, ali je pola toga zaboravio zbog treme. Komičari su se našalili i na račun Vilibalda da ga gledatelji neće izbaciti iz showa jer bi navijači metalci mogli razbiti studio. Iznenadili su ih Dino i Helena koji su ispali iz showa pojavivši se u studiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'