Obavijesti

Show

Komentari 2

Rat za naš planet je otpočeo, samo će najsnažniji preživjeti

Rat za naš planet je otpočeo, samo će najsnažniji preživjeti
3

U konačnoj bici koja će uslijediti, Cezar i Pukovnik će se sukobiti kako bi se odlučila sudbina svake vrste i budućnost planeta. Samo jedno pitanje ostaje - hoćemo li preživjeti mi ili oni?

VIDEO

Indijski kanal studija 20th Century Fox, Fox Star India, objavio je novi foršpan za nadolazeći blockbuster 'Planet majmuna: Rat'. Kako već znate, u pitanju je treći dio franšize koja je uspješno pokrenuta filmom 'Planet majmuna: Postanak', a koja nas je uspjela oduševiti i u svojem drugom filmu, 'Planet majmuna: Revolucija'.

No moramo upozoriti, u foršpanu koji je pred nama ipak je možda rečeno previše. Neke stvari, koje bi ipak bilo bolje saznati baš kroz film, su mogle biti skrivene. Nije u potpunosti jasno zašto su ti elementi radnje dospjeli u foršpan, ali ako su glavešine u Foxu smatrale da je to u redu, tko smo mi da se bunimo?

Pogledajte video, no pazite se spoilera

U 'Planet majmuna: Rat', trećem poglavlju hvaljene blockbusterske franšize, Cezar i njegovi majmuni ući će u smrtonosan sukob s armijom ljudi koje predvodi nemilosrdni Pukovnik. Nakon što majmuni pretrpe nesagledive gubitke, Cezar će se sukobiti sa svojim mračnim nagonima i krenut će na mitsku potragu za smislom, da bi osvetio svoju vrstu.

U konačnoj bici koja će uslijediti, Cezar i Pukovnik će se sukobiti kako bi se odlučila sudbina svake vrste i budućnost planeta.

Glavnu ulogu u filmu, onu nepobjedivog majmuna Cezara, i dalje glumi nezaobilazni Andy Serkis, a ostale uloge preuzeli su Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller i Terry Notary.

'Planet majmuna: Rat', u distribuciji Blitza, u kina stiže preksutra, 13. srpnja, i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode