Obavijesti

Show

Komentari 0

Rave'N'Roll u klubu Sirup vam predstavlja Forest People

Rave'N'Roll u klubu Sirup vam predstavlja Forest People
1

U prvu techno-posjetu Zagrebu dolazi producent i DJ pod aliasom Forest People. Društvo iza pulta radit će mu rezidenti programa: Zoky, Teo Harouda i Teo Zver

VIDEO

Bez standardnog teksta o počecima u novoj godini, jer Rave'N'Roll i tako nije program koji se na prostorima Lijepe naše može svrstati na policu "standardnih" proizvoda. Van-serijska organizacija, van-planetarna atmosfera i vrhunski zvuk govore sami po sebi ono što već svaki mladi raver u nastajanju kao i party-veteran zna, a to je da se "Rave'N'Roll ne propušta". - I u manirima jedne pjesme Limp Bizkita gdje frontman grupe Fred Durst napose viče "Keep Rollin!", mi ćemo se nadovezati sa: "Keep raving! Keep rolling! Keep Rave'N'Roll ing!"

Ovog puta u prvu techno-posjetu Zagrebu dolazi producent i DJ pod aliasom "Forest People" (BIH). Njegov interes za elektronsku glazbu bio je očit još u mladoj dobi, a kulminacija je nastala kada je sada već davnih dana u ruke, na poklon primio album Maura Picotta. Od tog trenutka nešto se prelomilo i konkretno možemo reći da je to bio dan kada se rodio "Forest People" kao DJ i produkcijski projekt. Kao mladi DJ ubrzo se afirmirao na sceni BiH, pa je tako bivao sve više bookiran, ali se i samostalno više angažirao oko podizanja svijesti o sceni i održavanju, te izgradnji iste. Ubrzo je krenuo i drugim putem svog umjetničkog stvaralaštva kroz vlastitu produkciju čija je kvaliteta gotovo mahnitom brzinom prepoznata od strane mnogih velikana diljem svijeta kao što su: Christ Liebing, Len Faki, Paco Osuna, Technasia, Alex Bau, Richie Hawtin, Dubfire, Umek, Axel Karakasis, Paul Ritch, A. Paul, Rennie Foster i mnogih drugih koji danas podržavaju i sviraju njegove produkcijske radove u svojim setovima.

Forest People je do danas izdao mnoštvo glazbenih radova na raznim izdavačkim kućama kao što su: Nachtstrom Schallplatten, Planet Rhythm, DMOM, Brood Audio, Resopal Schallware,Sick Weird Rough, Naked Lunch, Frequenza, Wall Music, Driving Forces, Par Recordings, Frakture Audio, Globox, Blind Spot Music.

Nakon nastupa na Rave'N'Roll programu u zagrebačkom klubu Sirup, Forest People-a očekuje sezona "slatkih muka" sa slijedom nastupa u: Sloveniji, Cipru, Slovačkoj, Njemačkoj, Irskoj, Austriji, itd. - Uistinu, svjetski putnik... A prva stanica je: "Rave'N'Roll" @ klub Sirup (Zagreb) za što on sam poručuje: "Zagrebu pripremam nešto posebno. - Nešto mračniji, ali ritmičan techno...".

Bez pravog domaćina, nema ni pravog programa, a ovi momci su se iskazali u svim aspektima na domaćoj, pa i široj sceni - kao organizatori, DJevi, raveri... Stoga, bez daljnjih i nepotrebnih epiteta samo ćemo reći kako će i ovoga puta gostu večeri društvo iza pulta raditi rezidenti R'N'R programa: Zoky, Teo Harouda i Teo Zver.

Upad je 30 kn kroz cijelu noć, a rave počinje u 23h te se nastavlja do 6h ujutro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge