Obavijesti

Show

Komentari 181

Suze i smijeh: Damiano, Stella i Hayfor izborili veliko finale...

Suze i smijeh: Damiano, Stella i Hayfor izborili veliko finale...
9

Počela je prva polufinalna epizoda showa 'Supertalent'. Najbolja dva kandidata idu direktno u finale, a još jedan kandidat imat će priliku izboriti svoje mjesto u završnici, ali uz odluku žirija

VIDEO

U veliko finale prema glasanju publike idu Damiano i Stella Scholaja, a žiri je odlučio kako Hayfor Okine zaslužuje mjesto u završnici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:19

Nakon što je žiri odabrao najboljih 40 natjecatelja, počela je emisije uživo, odnosno polufinalne emisije u kojima će se troje kandidata boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

Ravno s mjeseca na pozornicu se 'spustio' dvojac breakdancera Kiki i Kiki.  Svojim nastupom 'zagrijali' su gledatelje, a članovi žirija nisu krili zadovoljstvo. 

- Neću pitati tko je radio koreografiju, ali ovaj nastup je bio fantastičan - rekla je Maja, a Davor je dodao kako su dečki bili 'zakon'. Martina je komentirala kako su Kiki i Kiki večerašnji nastup digli na profesionalnu razinu, a Janko je otkrio kako mu je 'mrvicu' efektniji ipak bio prvi nastup. 

Idući na pozornicu popeo se Hayfor Okine (30) iz daleke Gane.. Na audicijskoj emisiji predstavio se balansiranjem s noževima a, sada se odlučio za balansiranje štapova pomoću pera. 

- Tvoj nastup na audicijama bio je jedan najbolji u ovoj sezoni. Ovo što si uspio je nevjerojatno. Nisi se prijavio kao mađioničar, ali radiš čuda - rekao je Janko. Za Maju je ovaj nastup bio fantastičan, kako kaže, nije očekivala ništa manje, ali niti ovakav spektakl. 

- Ovo je nastup s puno dubljom porukom. Ne samo za nas nego za planetu - rekao je Bilman. 

Bez vidljive treme na pozornicu je stigla najmlađa natjecateljica Nuo Cheng (9). Nuo je za polufinale Supertalenta izvela pjesmu korejskog skladatelja i pijanista Yirume 'River Flows In You'. Ovaj put pratio ju je gudački kvartet, a otkrila je i kako se spremala dva mjeseca. 

- Meni je tvoj nastup bio poput virtualne stvarnosti. Uživao sam i bilo je čarobno. Puno bih se više smijao tijekom tvog nastupa, ali morao sam slušati Martinu - rekao je Davor. Maja je imala osjećaj kao da gleda eurovizijski nastup, a dodala je kako Nou treba biti ponosna i sretna. 

Pravi spektakl na pozornici napravio je Buki Skandal. Sa svojom pratnjom zapjevao je i zasvirao nekoliko pjesama među kojima je i 'Nesanica'. Martina je nakon prvog djela stisla prvi iks u polufinalu, a Šuput je tijekom cijelog nastupa plesala s osmijehom na licu.

- Ti si već pokazao da si kralj improvizacije. Ja bih tebi dala da vodiš neku zabavnu emisiju, ali sa stručne strane bilo je falševa. To je doza tvog šarma, ali zbog toga te brate i volim - rekla je Maja.

- Tvoje pjevanje je bilo skandalozno, a sviranje bez greške. Što se tiče zabave, nekad se mora povući kočnica. Ovaj nastup nije bio na razini prva tri - rekao je Janko. 

- Buki, prvo i osnovno skromnost je vrlina. Razmahao si se u emisiji uživo, a nisi ponudio kvalitetu duplo veću u odnosu na audicijsku emisiju. Volim te profesionalno, ali volim i svoje uši. Moraš se naučiti slušati. Stisla sam iks onog trenutka kada je prestalo biti slušljivo. Pozdravljam tvoju zajednicu, lijepo je imati podršku, ali treba i raditi na sebi - rekla je Martina. 

Mlada glazbenica Stella Scholaja (19) finale je pokušala izboriti s autorskom pjesmom koju je napisala u bolnici. 

- Nudiš kvalitetu. Nudiš snagu drugima - rekla je Martina, a Davor je komentirao kako je svaki njezin potez vrijedan divljenja.

- Prethodni nastup nas je dirnuo zbog pjevanja i tvog pogleda na život. Mrvicu je bio bolji prošli nastup, ali si vrijedna divljenja. 

Iz Italije je stigao Filippo Jorio (25), baletni plesač na štiklama. Balet je počeo plesati s osam godina, a nakon jednog karnevala na koji je došao maskiran u ženu, odlučio je probati plesati u visokim petama što se pokazala kao dobra ideja. Svojim nastupom zaradio je pohvale stručnog žirija. 

- Meni je ovo bilo impresivno, a tvoji plesači su pokazali koliko si ti dobar - rekao je Bilman. Martina je dodala kako je sjajan plesač, ali su joj pažnju oduzimale štikle. 

Bend glazbene škole Bonar prošao je u polufinale iako je u audicijskoj emisiji imao jedan iks. Ovaj put pojavio se u drukčijem sastavu nego na audiciji i predstavio se pjesmom Magazina 'Opijum', međutim izmijenili su riječi kako bi propagirali vrlo bitnu poruku mladima: 'Tko pije, taj plaća' 

- Navukli ste me na tanki led. Bilo mi je neprikladno da djeca pjevaju o alkoholu, ali onda sam shvatila da trebam reći oprosti. Vi šaljete poruku koju će sada svi čuti. Hvala Vam - rekla je Martina. 

- Aktivizam u djelu koji ste napravili podržavam. Dobro je raditi dobre stvari u pravo vrijeme - rekao je Davor. 

Zlatne dame Davora Bilmana 'Dream Team Babe' napravile su pravi spektakl na pozornici. Prije nastupa podijelile su poklone stručnom žiriju, a zatim u svom stilu zapjevale. 

- Prvo moram pohvaliti vaše haljine i frizuru. Moram priznati da mi je audicijska pjesma bila bolja. Znam da ste miljenice publike i hvala što ste nam donijele večeru - rekla je Maja. 

- Kako da vam kažem ono što bih trebala? Poklon je simpatičan, ali ne za polufinale. Nije fer da oduzimate ovoliku minutažu drugim kandidatima. Ovo je bilo puno lošije od audicijskog nastupa - rekla je Martina. 

- Martina, kćeri moja ostarjet ćeš i ti - uzvratila joj je baka Nada. 

Nakon 'Dream Team Baba' na pozornicu se popeo Damiano te izveo 'O mio babbino caro' ariju talijanskog skladatelja Giacoma Puccinija za koju se pripremao oko dva mjeseca.

- To vaše pjevanje sa suzama to je čisti pogodak. Vi ste normalni čovjek sa savršenim glasom - rekla je Maja. Martina je 'mrvicu' manje bila dirnuta nego na audicijskoj emisiji. 

- Bilo je treme, ali ne mogu opisati koliko mi je drago da ste ovdje. Mislim da Davor potajno navija za vas. Od srca Vam želim blistavu karijeru i da dobijete sve ono što ste odavno zaslužili - rekao je Janko. 

Posljednja na pozornicu popela se plesna grupa 'Universe dance crewa'. Pokazali su kompleksnu plesnu priču koja se svodi na poantu da svaka osoba nosi svoj križ, a nastup je oduševio publiku i žiri. 

- U jednoj stvari ste pobijedili, a to su vaši navijači. Vaš nastup zaslužuje ovaj aplauz i moram reći da ste bili fenomenalni - rekla je Maja. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu