Obavijesti

Show

Komentari 5

Raznježena: Hoeks snima film s L. Bessonom i spašava pse

Raznježena: Hoeks snima film s L. Bessonom i spašava pse
5

Nizozemska glumica Hoeks na setu Lucova filma ‘Jezero’ zbrinula je štence, koje je nazvala po kolegama s kojima glumi, a jednog je povela na set u Zagreb

VIDEO

Stariji gospodin iz okolice Karlovca tražio je udomitelje za tri mješanca rotvajlera na ulici u blizini seta na kojem francuski redatelj Luc Besson (56) snima film 'Jezero'. Slučajno je naišla nizozemska glumica Sylvia Hoeks (32) i odlučila mu pomoći oko pasa.

Nizozemka je psićima starim dva mjeseca dala vode i nahranila ih. Odnijela ih je na set i pokazala kolegama u nadi da će ih netko ipak uzeti. Psi su dobili i imena. Sylvia ih je nazvala po glumcima koji s njom u Hrvatskoj snimaju film: jedan je Sully, po Sullivanu Stapletonu (38), drugi Dimi, po Dimitriju Leonidasu (27), a treći Charlie, po Charlieju Bewleyu (34). Hoeks se toliko vezala uz štence da je jednog odlučila povesti i na set u Zagreb. Čim je došla u metropolu, psića je odvela veterinaru, a braća su ostala s vlasnikom dok ne nađe udomitelje. Od devet štenaca pet je već otišlo u nove domove, a jednog će zadržati vlasnik kuje.

Kad je čula da gospodin nema novca za sterilizaciju, Sylvia mu je obećala pokriti troškove zahvata kako se više ne bi mučio s neželjenim psićima.

- Doma u Nizozemskoj imam dva psa, francuskog buldoga Otisa te Iggyja, mješanca pit bulla i čivave. Obožavam ih i silno mi nedostaju kad sam na putu zbog posla. Štencima iz Karlovca želim sretan život s ljudima i nadam se da će ih tretirati kao članove obitelji - rekla nam je Sylvia. Njezina štenca navodno će udomiti kolega iz Njemačke, koji prvi odlazi sa seta. Nizozemki je ovo prvi posjet Hrvatskoj i oduševljena je gostoprimstvom.

- Ljudi su opušteni i pristupačni - kaže glumica.

Hoeks je zbog akcijskog trilera o američkim marincima koji u ratu u BiH na dnu jezera nađu skriveno blago učila i bošnjački jezik.

- Jedina sam žena u filmu, ali dečki s kojima radim su predivni, a sad su mi i štenci uljepšali radnu atmosferu - kaže Sylvia. Nizozemka u filmu vrijednom 270 milijuna kuna glumi djevojku iz Bosne koja se zaljubi u marinca. Ekipa u Hrvatskoj ostaje dva mjeseca, a snimaju u Istri, Gorskom kotaru i Zagrebu.   

Potencijalni udomitelji mogu se javiti na broj telefona 091/ 550 42 76 (Magdalena).  

Sullivan Stapleton

Australac Stapleton imao je glavnu ulogu u filmu “300: Uspon carstva”, a u prvom dijelu zvijezda je bio Gerard Butler.

Charlie Bewley

Engleski glumac Charles Bewley proslavio se ulogom u dva nastavka “Sumrak sage” i ovo mu je prvi veći projekt.

Dimitri Leonidas

Glumac Dimitri Leonidas proslavio se ulogom u filmu u kojemu je spašavao remek-djela od nacista s Georgeom Clooneyjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'
PRIJE 24 GODINE

Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'

Ako Baby Lasagna pobijedi na Eurosongu, čast organiziranja natjecanja iduće godine pripala bi Lijepoj Našoj. Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je 1990. Zagreb bio domaćin