Show

Komentari 10

Razočarala ih Mirjanina večera: 'Na jeziku je jaka, zna kritizirati druge, ali u kuhinji je slaba'

Razočarala ih Mirjanina večera: 'Na jeziku je jaka, zna kritizirati druge, ali u kuhinji je slaba'

U želji i strasti da nas dobro ugosti, gospođa Mirjana je malo pretjerala s punim tanjurima, malo je bila zbrka po tanjurima, rekao je Slobodan

I nije se nešto pokazala, pisali su gledatelji emisije 'Večera za 5 na selu' o Mirjani.  Ovog tjedna kandidati dolaze iz Sjeverne Hrvatske, a riječ je o Katarini, Marini, Antoniji, Mirjani i Slobodanu. 

Domaćica Mirjana u četvrtak je poslužila uobičajeno jelo za taj dio zemlje. 

- Predjelo je tradicionalno, turbo se najesti i kopati vinograd - rekao je Slobodan, Katarini je sve bilo savršeno, kao i Marini koja je rekla:

- Tu se ne može puno pogriješiti, sve je domaće, sve super okusi, uz to domaći kruh, bućino ulje, milina.

Mirjana je dobila desetku od Marine kojoj je večera bila bez greške, a ostali su dali po devetku. Katarini je i ova večera bila kao i sve dosadašnje, Antoniji je zasmetao mastan špek u glavnom jelu, a Slobodan je rekao:

- U želji i strasti da nas dobro ugosti, gospođa Mirjana je malo pretjerala s punim tanjurima, malo je bila zbrka po tanjurima.

Mirjana tako nije uspjela prijeći u vodstvo, a gledatelji su zaključili kako voli kritizirati ostale, ali i kako nije puno umijeća pokazala.

- Više je jaka na jeziku i kritizira druge, a slaba u kuhinji, što smo i vidjeli. Ona i Slobodan - Baltazar stvoreni jedno za drugo - napisala je jedna, a druga dodala: 

- Ne kužim te ljude, prigovaraju drugima zbog prenatrpanih tanjura i onda oni to isto naprave.

Ipak, bilo je i onih kojima je večera gospođe Mirjane bila za čistu desetku. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci