Show

Komentari 0

Redatelj Guillermo del Toro dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Redatelj Guillermo del Toro dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Slavni redatelj poznat po snimanju horor i fantastičnih filmova, pridružio se probranom društvu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Dobio je svoju zvijezdu pa pozvao ljude da ne nasjedaju na priče o podjeli nacije

Meksički redatelj i producent Guillermo del Toro (54) pridružio se glumcima Sofiji Vergari (54), Michael Douglasu (74), Scarlett Johannson (34) te brojnim drugima na holivudskoj stazi slavnih. Slavni redatelj nagrađen OScarom za film 'Oblik vode' dobio je svoju zvijezdu u Hollywoodu. 

Nad svojom zvijezdom pozirao je s meksičkom zastavom. Priliku je iskoristio kako bi govorio o strahu što ga, kako je naveo, neki koriste da bi podijelili naciju te da bi poručili kako međusobno različiti ljudi ne bi trebali vjerovati jedni drugima. 

- Takve podječe su čiste izmišljotine. Ne vjerujte lažima koje govore o nama, vjerujte pričama koje nosite u sebi i vjerujte u to da svi zajedno možemo promijeniti stvari - rekao je Del Toro. 

Inače, slavni redatelj u Los Angeles je stigao 1998. godine iz Meksika, nakon što mu je otet tata. Otmičari su za Del Torovog tatu tražili otkupninu od milijun dolara, a redatelj je novce uspio skupiti zahvaljujući prijateljima i kolegi Jamesu Cameronu, kanadskom redatelju koji također ima zvijezdu na Stazi slavnih. 

Najčitaniji članci