Show

Komentari 18

Redatelj Ridley Scott obračunao se s Marvelovim filmovima: Svi su dosadni, a scenarij ne postoji

Redatelj Ridley Scott obračunao se s Marvelovim filmovima: Svi su dosadni, a scenarij ne postoji

Ponekad pogledam te današnje filmove o superherojima i smrtno se dosađujem. Redovito ih spašavaju specijalni efekti, a to je dosadno gledati čak i onima koji se time bave, zaključio je u svom stilu Scott

Proslavljeni filmski Ridley Scott (83) upravo promovira svoj novi film 'Dinastiju Gucci', biografsku krimi dramu u kojoj glume Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek i Al Pacino, a koja slovi za jedan od najiščekivanijih filmova jeseni, no pronašao je ponešto vremena i za komentiranje tuđih filmova.

POGLEDAJTE TRAILER ZA FILM:

Scott je govorio o filmovima o superherojima, posebno onima u današnje vrijeme, iza kojih stoji kompanija Marvel. Njihovu popularnost Ridley ne može niti želi osporiti, ali rekao je što o njima zaista misli. 

- Scenariji tih filmova ništa ne valjaju. Dosadni su! Likovi su uvijek najvažniji i oni su ono što čini film dobrim, a a ovi su superheroji je*eno dosadni - kazao je otvoreno redatelj za Deadline

U razgovoru je otkrio kako je scenarij za nastavak 'Gladijatora' spreman i dovršen, ali nije publici otkrio kada će se početi snimati.

"The Last Duel" Red Carpet - The 78th Venice International Film

- Ja sam snimio tri filma o superherojima. Prvi je bio ‘Alien - Osmi putnik’ sa Sigourney Weaver, drugi je ‘Gladijator’, a treći je ‘Blade Runner’ s Harrisonom Fordom. To su filmovi o superherojima, a ne ovo danas! Ponekad pogledam te današnje filmove o superherojima i smrtno se dosađujem. Zašto ti filmovi nemaju bolje priče? Redovito ih spašavaju specijalni efekti, a to je dosadno gledati čak i onima koji se time bave - zaključio je u svom stilu Scott. 

Najčitaniji članci