Show

Komentari 19

Rekla da je transrodna osoba, a sad se razvodi od supruge...

Rekla da je transrodna osoba, a sad se razvodi od supruge...

Ne mogu vjerovati da ovu nevjerojatnu ženu mogu nazvati svojom suprugom, napisala je na svom Instagram profilu početkom siječnja 2018. Ellen, odnosno Elliot, jer je lani otkrila da je transrodna osoba

Kanadska glumica Ellen Page (33) obznanila je početkom prosinca na društvenim mrežama da je transrodna osoba i da se odsad zove Elliot Page. Američki mediji sada pišu kako se razvodi od supruge Emme Portner, s kojom je u braku od 2018. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Transrodna Romana se rastala od muža

- Ne živimo zajedno još od prošlog ljeta te smo donijeli tešku odluku o razvodu. Neizmjerno poštujemo jedno drugo i ostat ćemo bliski prijatelji - izjavili su za Entertainment Tonight.

PA/Pixsell

Prije tri godine Page je sklopio istospolni brak s partnericom, plesačicom Emmom, a sretnu vijest tada su bili podijelili nizom fotografija s vjenčanja.

- Ne mogu vjerovati da ovu nevjerojatnu ženu mogu nazvati svojom suprugom - napisao je tad Elliot, koji je početkom 2014. javno priznao da voli žene.

Šest godina kasnije izjavio je da je transrodna osoba i sada želi da se, kad se govori o njemu, koriste zamjenice muškog roda. 

Najčitaniji članci