Obavijesti

Show

Komentari 109

Rekli su mi da ne izgledam kao Hrvatica, iako se tako osjećam

Rekli su mi da ne izgledam kao Hrvatica, iako se tako osjećam
5

Shanaelle, čiji je tata Amerikanac, a majka iz Slavonskog Broda, predstavila se u videu za izbor Miss Universe. Ponosna je, kaže, što je prva manekenka miješane rase koja predstavlja Hrvatsku

VIDEO

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty već desetak dana boravi u Las Vegasu na izboru za Miss Universe 2017.

Od samog dolaska Shanaelle je odradila brojna snimanja te aukciju nacionalnih poklona na kojoj je donirala naušnice s motivom šibenskih botuna zlatarnice Dodić. Iza ljepotica iz cijelog svijeta je i parada u nacionalnim kostimima, a naša Miss predstavila se u haljini etno dizajnerice Mine Petre, koja je izradila haljinu s motivima lepoglavske čipke koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković. Haljina je posebna i po tome što je za njezinu izradu trebalo čak 45 dana.

Preliminarno natjecanje koje uključuje razgovor sa  članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama sinoć je održano kao uvod u finale 26.studenog koje će se održati u Planet Hollywood resort i Casinu u Las Vegasu. 

Shanaelle je na preliminarnom natjecanju blistala u večernjoj haljini Sherri Hill i cipelama Baldinini. 

Naša misica predstavila se preko videa. Studentica fizike i matematike na američkom sveučilištu MIT progovorila je o predrasudama s kojima se suočavala tijekom života. 

- Govorili su mi da ne mogu upisati znanstvene studije. Kasnije sam shvatila da je najvažnije biti snažan i prebroditi sve prepreke - rekla je Petty te dodaje kako je ponosna što je prva mulatkinja koja predstavlja Hrvatsku na izboru za Miss Universe. 

- Puno mi znači što sam prva natjecateljica miješane rase za Hrvatsku. Kada sam bila mala osjećala sam se kao Hrvatica, a ljudi su mi govorili da tako ne izgledam. Sada sam naučila da nije stvar u tome kako izgledaš, nego da si siguran u to što jesi. Moraš prigrliti sve što te čini osobom koja jesi -  zaključila je manekenka. 

Shanaelle Petty - Miss Croacia. 🇭🇷

Posted by Pageantry Plus on 18. listopada 2017

Najuspješnijih petnaest missica  sa preliminarnog natjecanja od sveukupno devedeset i dvije kandidatkinje iz cijelog svijeta biti će prozvano među TOP16 u velikom glamuroznom finalu 66.izbora za Miss Universe, koje će voditi Steve Harvey i Ashley Graham, a nastupiti će Fergie te Rachel Platten. 

Kome će lijepa Francuskinja Iris Mittenaere predati svoju krunu vidjeti ćemo u nedjelju. Za našu Miss možete glasati ovdje. jer će samo jedna od 92 ljepotice s najviše glasova fanova diljem svijeta izboriti 16.mjesto u polufinalu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara