Obavijesti

Show

Komentari 15

Rekorderka: Kim je u nekoliko minuta zaradila 13 mil. kuna

Rekorderka: Kim je u nekoliko minuta zaradila 13 mil. kuna
5

Kim Kardashian gotovo ispod svake svoje haljine nosi steznik kako bi modna kombinacija bolje izgledala na njezinom tijelu. Steznik koji je Kim dizajnirala već se rasprodao, a dolazi u različitim bojama i oblicima

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) lansirala je proizvod 'Skims', koji je prilikom predstavljanja javnosti izazvao loše komentare. Međutim, čini se da je Kim ponovno dobro učinila. Svega nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim je u džep spremila dva milijuna dolara, odnosno 13 milijuna kuna. 

Njezin steznik već se rasprodao, a dolazi u različitim bojama i oblicima. Žene su, u nadi da će izgledati mršavije, pohrlile i kupile proizvod čim je postao dostupan na internetu. 

Kim Kardashian gotovo ispod svake svoje haljine nosi steznik kako bi modna kombinacija bolje izgledala na njezinom tijelu. 

Prije dva mjeseca Kim je nosila minijaturni kupaći kostim, čija vlasnica se šokirala kad je vidjela koliko djevojaka je pohrlilo za tim odjevnim predmetom. 

- U jednom trenutku me iskreno bilo strah da će nam se stranica srušiti zbog velikog broja narudžbi koje smo zaprimili - rekla je Rebecca, vlasnica brenda. Rebecca tad nije ni znala da je Kim odjenula upravo kupaći kostim koji je ona dizajnirala. U jednom danu prodalo se više od 500 kupaćih kostima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...