Obavijesti

Show

Komentari 6

Remi iz Elementala: 'Ozbiljni smo ljudi, ali i dalje zaigrani'

Remi iz Elementala: 'Ozbiljni smo ljudi, ali i dalje zaigrani'
1

UGOVOR JE SVETO PISMO Glazbenica Mirela Priselac Remi progovorila je o životnim poteškoćama, rastu, rođendanu benda i putovanjima

VIDEO

Frontgirl grupe Elemental i autorica brojnih hitova Mirela Priselac - Remi uživa u ljetnim gažama, raduje se svojoj kreativnoj fazi i putovanjima te otvoreno govori o važnim životnim lekcijama.

Ljeto je, kaže, najplodonosnije razdoblje za glazbenika, tako da poznata grupa vrijedno skuplja kilometre, a doprinos u utrci za kilometre dala je samostalnim putovanjem u daleku Ameriku.

Na trajektu za Supetar, veceras na gigu 🦄❤️ Dodjete?

Posted by Remi na internetima on 22. srpnja 2017


- Putovala sam Kalifornijom i bilo je prekrasno. Vrativši se shvatila sam da je Hrvatska jedna od najljepših zemalja na svijetu, što se tiče prirodnih ljepota. Čim osjetim poriv da ponovno napunim baterije, otisnut ću se na novo putovanje – rekla nam je najpoznatija hrvatska reperica koja je na putovanju “preko bare” uživala sama, a nakon putovanja otvorila joj se “pipa kreative”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


- Putovanja su prilika da se čovjek odmori od vlastitih očekivanja, ali i od drugih - rekla je glazbenica koja s grupom Elemental slavi 20. rođendan. 


- Naučili smo mnogo toga novoga o sebi, razvili se kao umjetnici i ljudi, stekli mnoštvo novih prijatelja i pregazili stotine tisuća kilometara u kombiju. Što se tiče kreativnog rasta, u 20 godina stasali smo od djece do odraslih ljudi. Ipak, uspjeli smo u sebi zadržati onaj tračak zaigranosti koji je nužan kako sami sebe ne bismo shvaćali preozbiljno – priča nam Remi te dodaje da je iskusila kako je to biti neplaćen za odrađeni rad.

photo by Uros Vojinovic

Posted by Elemental on 7. lipnja 2017


- Naučila sam da je ugovor Sveto pismo koje uvijek treba potpisati i poslodavca pritisnuti sve dok ne budu isplaćene sve obveze. U Hrvatskoj je dosta jednostavno eskivirati svoje ugovorne obveze, zato se i meni dogodilo što se dogodilo. Tvrtka za koju sam radila prijevode otišla je u stečaj i nikad neću uspjeti naplatiti svoja potraživanja. Tužno je to, da si kao radnik honorarac u potpunosti nezaštićen – kaže glazbenica.


Nedavni razvod nakon dvije godine braka je poput svake top glazbenice iskoristila za osobni rast.

- Ako nisi vidio dno, kako ćeš prepoznati vrh? To me uvijek tješi kad se ne osjećam dobro. I to je moje sunce koje probija kroz oblake - rekla nam je za kraj Remi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'