Show

Komentari 99

Renata odgovorila hejterima: 'Dušmani, saznat ćete od čega živim, ali neće vam biti drago...'

Renata odgovorila hejterima: 'Dušmani, saznat ćete od čega živim, ali neće vam biti drago...'

Renata iz showa 'Ljubav je na selu' sve je posljednjih dana nasmijala svojim izjavama o tome kako u životu ništa ne radi i uživa, ali sad je okrenula ploču i najavila nakon niza kritika da će otkriti od čega živi

Renata Šapina (47) iz Slavonskog Broda, kandidatkinja je u novoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Na meti je kritika javnosti jer je priznala da ništa ne radi i da ne zna ni metlu držati.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Miss dekoltea', kako samu sebe opisuje Renata, u showu je izjavila - Izlazim, ispijam kave, šopingiram. Nemam nikakav hobi. Ništa ne radim i tako cijeli život. I baš mi je dobro.

- Cijeli život živim kao da imam 15, 20 godina - priznala je Renata.

Njene izjave pokrenule su lavinu kritika i ismijavanja, pa je Renata odlučila odgovoriti hejterima videoporukom na TikToku i Instagramu.

- Dragi moji dušmani, uskoro ćete saznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne - rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju.

Renata je kasnije objavila i video sebe u kojem citira Jelenu Karleušu. 

- Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva - poručila je hejterima.

Renati je ovo treće pojavljivanje u reality emisijama. Naime, već je jednom sudjelovala u 'Ljubav je na selu' kad se borila za srce simpatičnog farmera Žige, a prije tri godine bila je i u showu 'Ženim sina'.

Tamo je htjela osvojiti deset godina mlađeg kandidata, ali njegovi roditelji nisu bili oduševljeni Renatom.

Nisu odobravali njezin hobi - trbušni ples i kritizirali su dekolte koji je imala jer su smatrali da je neprimjereno za emisiju. Izjavili su da se Renata samo želi 'uvaliti nekome da ju uzdržava'.

Renata iza sebe već ima jedan propali brak koji pokušava zaboraviti, a sada je u borbi za Zoranovo srce skupa sa Suzi i Janjom.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci