Obavijesti

Show

Komentari 0

Reper i organizator vjenčanja u 'Superstaru': Imao sam problem s mucanjem, prebrodio sam ga

Reper i organizator vjenčanja u 'Superstaru': Imao sam problem s mucanjem, prebrodio sam ga
7

Najveća podrška u glazbenoj karijeri i avanturi zvanoj 'Superstar' su mu djevojka i majka. Odmalena ima podršku obitelji, a trenutačno radi u obiteljskom poslu te organizira vjenčanja

VIDEO

Sutrašnja, nova audicijska epizoda 'Superstara' od 20.15 sati na RTL-u, donosi brojne talentirane kandidate, a među mladim ljudima koji traže svoju sreću na glazbenom putu je i reper Vito Seleši.

Vito, umjetničkog imena Selex, dolazi iz Sesveta, a glazbom se bavi od malih nogu. Iza sebe već ima par snimljenih pjesama i preko tristo napisanih tekstova, a usto se bavi i obiteljskim poslom - organizacijom vjenčanja. 

Odluku da se prijavi na 'Superstar' donio je jer je shvatio da bi to mogla biti dobra prilika za daljnji razvoj njegove glazbene karijere. 'Ovo mi je prvo glazbeno natjecanje', dodaje mladić.

- Glazbom sam se počeo baviti još od malih nogu... Kada nisam znao kako se izraziti, tad sam počeo slušati rap i uz to ga i pisati - otkriva Vito.

Najveća podrška u glazbenoj karijeri i avanturi zvanoj 'Superstar' su mu djevojka i majka. Odmalena ima podršku obitelji, a trenutačno radi u obiteljskom poslu te organizira vjenčanja. Posao je to, kaže, koji je i fizički poprilično naporan.

- To je zapravo obiteljski posao, do toga je došlo tako što sam vrlo ambiciozan i što sam odlučio ići obiteljskim vodama. Ono što točno radim su više fizički poslovi, slaganje šatora i svega popratnoga za sve vrste proslava i festivala, a pretežito za vjenčanja. Moj posao je fizički dosta naporan - ističe. 

Iako ima brojne interese te je poprilično svestran, Vito fokus drži na vjenčanjima i glazbi, a u ostvarenju snova nije ga omelo ni mucanje.

- Tijekom odrastanja sam s mucanjem imao problema, ali brzo sam to prebrodio. U showu želim promovirati svoje autorske pjesme i ne bojim se komentara jer moje pjesme pričaju o mojem životu i mojim borbama kroz koje sam prošao i kroz koje prolazim - zaključuje Vito. 

Kako će se reper snaći pred Severinom, Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković, gledatelji će doznati već ove subote od 20.15 sati na RTL-u u novoj audicijskoj epizodi 'Superstara'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘TARIK I BUKI’:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci