Show

Komentari 6

Reperica Cardi B rodila je sina

Reperica Cardi B rodila je sina

Cardi B i Offset skoro su se razveli 2020., a sad su dobili sina. Reperica je rodila prije par dana, a par također ima trogodišnju kćerku Kulture

Ekscentrična reperica Cardi B (28) i reper Offset (29) objavili su na Instagramu idiličnu fotografiju sa svojim novorođenim sinom, kojeg je Cardi rodila 4.9. Na fotografiji je reperica u bolničkom krevetu prekrivena Louis Vuitton dekom, a par zaljubljeno gleda u sinčića. Ime djeteta još nije otkriveno, a Cardi je u opis fotografije samo stavila datum i emotikon plavog srca.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cardi je trudnoću objavila u lipnju, a njezini obožavatelji odmah su uspjeli izračunati da je reperica već u šestom mjesecu trudnoće.

- Postoji nešto čarobno oko trudnoće, imam osjećaj da započinjem novom poglavlje života - rekla je u intervjuu za People.

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u rujnu 2017. godine, a Cardi je nakon Offsetove nevjere predala papire za razvod braka prošle godine. Ipak se predomislila, a nakon toga je ostala trudna s njihovim drugim djetetom.

Repericu trudnoća ne sprečava da i dalje snima pjesme, spotove ali i provokativne fotografije za društvene mreže.

Poznata je i po specifičnom stilu, dijamantima i dugim noktima, a često skupe krpice i modne dodatke kupuje svojoj trogodišnjoj kćeri.