Obavijesti

Show

Komentari 14

'Rhodri Giggs samo glumi da je žrtva, i on je varao suprugu'

'Rhodri Giggs samo glumi da je žrtva, i on je varao suprugu'
5

Danielle Healy djevojka je s kojom je Rhodri proveo jednu noć prije četiri mjeseca. U javnost je odlučila izaći s njihovom tajnom, a Rhodrija je nazvala licemjerom

VIDEO

Rhodri Giggs (34), brat nogometaša Ryana Giggsa (37), dosad je glumio nevinu žrtvu zbog nevjere svoje supruge koja ga je varala upravo s njegovim bratom. Sada je otkriveno da je i on varao svoju suprugu Natashu (28). Danielle Healy (24) djevojka je s kojom se tajno sastajao.

- Rhodri je veliki licemjer. Loš je koliko i Ryan - rekla je Danielle s kojom je Rhodri bio prije četiri mjeseca. Tada su se Ryan i Natasha još viđali.

Naime, Rhodri je svojim prijateljima rekao kako mu je srce slomljeno te da se osjeća izdanim od strane svog brata i supruge koja je tajnu vezu s njegovim bratom Ryanom održavala dugih osam godina. No, Danielle misli da ono što su ona i Rhodri učinili također nije bilo u redu iako se kod njih ne radi o periodu od osam godina.

'Rhodri je točno znao što želi'

Ono što smo učinili svejedno je loše. On je oženjen čovjek koji ima djecu. Nije mi se činio kao obiteljski čovjek onu noć koju smo proveli zajedno. Rhodri je točno znao što želi te noći. Učinili smo to što smo učinili, rekla je Danielle koja je Rhodrija upoznala u veljači u Manchesteru. 

Svojim izjavama Danielle je objasnila zašto zapravo Rhodri nije imao komentara na cijeli skandal koji je  potresao njegovu obitelj. 

- Ne žalim ni Ryana ni Rhodrija ni Natashu. Sami su si krivi za sve što se događa - zaključila je Danielle.

Ryan, koji je osim s bratovom ženom aferu imao i sa starletom Imogen Thomas, pokušava spasiti svoj brak pa je suprugu i njihovo dvoje djece odveo na odmor. Rhodri je viđen u noćnom izlasku gdje nije nimalo odavao da je tužan zbog svega što mu se događa u posljednje vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'