Obavijesti

Show

Komentari 4

Ricardo Luque opet pobijedio u izazovu: Tko ne voli pobjeđivati

Ricardo Luque opet pobijedio u izazovu: Tko ne voli pobjeđivati
1

NOVI NADIMCI Radovan je Davidovu patku nazvao Baby ducks, a David je njemu pak dodijelio nadimak Rad-ovan. Vlado Kalember inspiraciju vidi samo u chefici Ani

VIDEO

Pobjednik izazova Kutija iznenađenje je Ricardo, i to po drugi put u Celebrity MasterChefu. 

- Tko ne voli pobjeđivati - kazao je simpatični Ricardo kojemu je Andrej rekao da kada su u pitanju slatko-kiseli okusi, tu je na domaćem terenu. Uz njega na crti najboljih još su se našli Igor i Ervin

Unatoč dobrom jelu, Radovan je Igoru prigovorio da mora naučiti braniti svoje jelo.

- Ponašaj se kao prema plesačicama - kazao mu je, dok je Andrej Ervinu rekao da je jako napredovao.

Leon je svojim jelom uspio vratiti Radovana u djetinjstvo.

- Bilo je to davno prije nekih 60 godina kad smo u vrtiću imali takve juhe. Ovaj tvoj tanjur je takav napredak od onog prvog s kojim si se predstavio - rekao je. 

Ksenijina patka bila je nejednako pečena, a Andrej je to povezao s njezinim modnim izričajem.

- Svaki put kad obujete borosane, vaše jelo je manje uspješno. Možda bi neka modernija obuća donijela bolji tanjur, možda je tu trik - našalio se Andrej, a Ksenija je komentirala njegovu izjavu:

- Kako sam ja jako fina, ja mu nisam htjela reći da su ovo nove borosane, nova linija koja se sad izvozi u Ameriku, da to nisu one stare. 

Iako je žiri zbog neurednosti radne jedinice kaznio Andreu i Davida time da su morali na dvije minute zastati s kuhanjem, ipak su uspjeli žiriju prezentirati uspješno jelo. Andrei je Andrej komentirao da jedino fali umak koji bi sve spojio.

- A sada patkica Baby ducks - našalio se Radovan na prozivci, a Dooks mu na tu pošalicu nije ostao dužan:

- Radovan me lijepo počastio s jednim lijepim nadimkom, ali evo ja ću za njega smisliti jedan lijepi nadimak: rad – ovan, ali molim da mu se to kaže tek kada završi MasterChef.

 Njegovo jelo oduševilo je žiri. 

- Znaš što se meni kod tebe najviše sviđa? To što kad mi obilazimo i bez obzira što te upozorimo da nešto krivo radiš, ti kažeš ne, ne, ne to tako treba biti i na kraju stvarno ispadne dobro. Okusi su jako fini, bravo David - Ana mu je poručila. 

Za Sementino jelo Ana je komentirala da je prezentacijski malo loše i da se ubuduće više potrudi, Mili je Andrej poručio da je jelo na tragu njezinog kuhanja, a Ivani da je jelo nedotjerano, dok je Ana dodala da je jedina imala drugačiji pire.

Lana koja je uvijek bila pri vrhu sa svojim jelima, ovoga puta je podbacila.

- Dosada su sva tvoja jela bila u vrhu, a danas si se spotaknula o patku, o korabu, slaninu, dobro je da si na nogama - rekao joj je Andrej.

Za Hrvoja također ovaj izazov nije bio u rangu prethodnih. Njegova greška bila je što je presolio kupus, a žiriju je kroz šalu rekao da to tako mora biti.

- Ovo su kineske alge, a ne kineski kupus, neko podvodno biće - rekao je. 

Iako je Radovan od Vlade očekivao megahit, patku je ipak presušio.

- Čovjek da bi napravio hit, mora imati inspiraciju, muzu neku. Da je Ana to tražila od mene, ja bih megahit napravio, a ovako od Radovana baš nisam uspio dobiti inspiraciju - referirao se Vlado na Radovanov zahtjev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'
STIŽE U 'LJUBAV JE NA SELU'

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'

Toni Patrčević gledateljima ispred malih ekrana poznat je iz showa 'Superpar'. Tamo je bio s bivšom djevojkom Dorom. Par je vezu prekinuo početkom godine nakon 11 godina veze

Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...
NAKON BROJNIH KONCERATA

Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...

Aleksandra Prijović otišla je na odmor sa svojom obitelji. Na društvenim mrežama pjevačica je podijelila zajedničku fotografiju
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija