Show

Komentari 8

Ricky Gervais ismijao dodjelu Oscara: 'Nisam bio pozvan, jesam li nešto krivo rekao?'

Ricky Gervais ismijao dodjelu Oscara: 'Nisam bio pozvan, jesam li nešto krivo rekao?'

Ricky Gervais nije mogao odoljeti da se ne našali na račun ovogodišnjih Oscara, pitajući se kako to da nije i on pozvan. 'Jesam li nešto krivo rekao' aludirao je na šale koje je rekao na račun zvijezda prošle godine

Dodjela Oscara u nedjelju bila je posve drugačija emisija zbog pandemije COVID-19 - nije imala domaćina i publiku s tek nekolicinom voditelja i nominiranih.

No, razlog promjena nije zaustavio britanskog komičara i glumca Rickyja Gervaisa u ismijavanju ovogodišnjih Oscara.

- Oscari su večeras! Ja nisam pozvan. Jesam li nešto krivo rekao? - napisao je u tweetu u kojem je i podijelio video svojeg prošlogodišnjeg nastupa na Zlatnim Globusima u kojem ismijava hollywoodske zvijezde. 

Britanska zvijezda (59) upozorila je publiku ispunjenu poznatim glumcima i zvijezdama iz showbiznisa siječnju 2020. da više neće voditi emisiju.

Nakon toga krenula je 'rafalna paljba' po zvijezdama, a većina se i dan danas sjeća kako je spustio Leonardu DiCapriju za djevojke koje su bar par desetljeća mlađe od njega i šala na račun Felicity Huffman i njezinoj kaznenoj presudi zbog sudjelovanja u skandalu s prijamnim ispitima na fakultet.

Gervais se također našalio s osuđenim pedofilom Jeffreyem Epsteinom i 'perverznjacima' u publici koje bi novinar Ronan Farrow mogao istražiti.

Gervais je 2020. godine peti put vodio ceremoniju Zlatnih globusa.

- Prvi put kad sam vodio Zlatne globuse pomislio sam, 'trebam li ugađati egu 200 privilegiranih osoba u prostoriji ili pokušavam zabaviti globalnu publiku od 200 milijuna ljudi koji sjede kod kuće i ne osvajaju nagrade? - objasnio je svoj modus operandi za Hollywood Reporter.

- I u biti izbor je bio prilično jasan. Dodjelu sam probao napraviti gledateljskim sportom. Pokušavam glumiti autsajdera. Bilo bi mi mučno da izađem na pozornicu i počnem s nečim kao: 'Hej, George, kako si, hvala što si mi dopustio da koristim tvoju vilu. Hej, Brad, vidimo se večeras, OK? To je grozno . nastavio je. 

- Ja sam morao preuzeti ulogu onog tipa koji sjedi doma na kauču i nije pozvan. Takav trebam biti na bini - zaključio je. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci