Show

Komentari 22

Ricky Martin napunio 48: 'Prije sam trebao reći da sam gay...'

Ricky Martin napunio 48: 'Prije sam trebao reći da sam gay...'

Karijeru je započeo s bendom Menudo prije više od tri desetljeća, a prvog Grammyja dobio je 1998. za najbolju latino pop izvedbu za pjesmu 'Vuelve'. Danas ne krije da je očinstvo promijenilo njegov pogled na svijet

Pop pjevač Ricky Martin danas slavi 48. rođendan, a najposebniji mu je bio onaj prošle godine. Njegov suprug Jwan Yosef (35) i Ricky tada su na Badnjak postali roditelji malene Lucie Martin-Yosef koju su dobili preko surogat majke. U međuvremenu je krajem listopada stigao i sinčić Renn, pa sada slavni pjevač ima četvero djece.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Otprije je preko surogat majke dobio Mattea Valentina (11) te jednogodišnju djevojčicu Luciu. Da bi htio imati veliku obitelj pjevač je govorio od malih nogu. Međutim, to nije bilo jednostavno. Portorikanski pjevač godinama je tajio svoju homoseksualnost i bilo ga je sram to reći na glas.

S obzirom na to da je vrlo privlačan, mediji su ga stalno pokušavali spajati s raznim atraktivnim damama, ali on se 'nije dao' i nikad u javnosti nije došao s djevojkom ili dečkom. Nakon dugo skrivanja, u ožujku 2010. na svojoj je internetskoj stranici objavio da je gay.

- S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Enrique Martín Morales, kako se Martin zapravo zove.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

To mu je bilo jedno veliko olakšanje jer je tijekom glazbene karijere izgradio imidž latino zavodnika i često se pisalo kako djevojke lude za njim. Za australske medije otkrio je da je tijekom odrastanja u Puertu Ricu maltretirao one za koje je znao da su gay jer se borio sa svojom seksualnošću.

- Maltretirao sam ljude za koje sam znao da su gay. Htio sam pobjeći od toga - rekao je.

Karijeru je započeo s bendom Menudo prije više od tri desetljeća, a prvog Grammyja dobio je 1998. za najbolju latino pop izvedbu za pjesmu 'Vuelve'. Danas ne krije da je očinstvo promijenilo njegov pogled na život. Blizance je dobio 2008. i odgajao ih je s dugogodišnjim partnerom Carlosom Gonzalezom Abellsom. Nakon što je ta ljubav pukla, sreću je pronašao sa slikarom Yosefom s kojim će u siječnju 2020. proslaviti drugu godišnjicu braka.

Par je odlučio u tajnosti se zavjetovati na vječnu ljubav, a javnost je za vjenčanje doznala sasvim slučajno. Martin je sretnu vijest otkrio tijekom premijere serije 'American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea' u kojoj glumi D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera.

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore. Ispričao je kako je to bila tipična trodnevna zabava koja je uključivala večeru, ponovljenu ceremoniju, zabavu i oporavak. Ricky se sadašnjem suprugu, kaže, prvi javio.

- Ja sam sakupljač umjetnina, a on je umjetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku - kaže Ricky. Dodaje kako su se dopisivali šest mjeseci o skupim umjetninama i nisu spominjali seks. 

Djecu uče da ne odrastaju u laži i da ne misle da je loše kad je osoba gay. I danas često ističe kako mu je žao što ranije nije priznao da je homoseksualac. 

- Sada sam gay muškarac. Da sam znao da je toliko dobar osjećaj, priznao bih to deset godina ranije - rekao je svojedobno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci