Obavijesti

Show

Komentari 27

Ricky Martin očekuje četvrto dijete: 'Volim velike obitelji...'

Ricky Martin očekuje četvrto dijete: 'Volim velike obitelji...'
10

Latino zavodnik primio je nagradu za zastupanje LGBTQ prava, a kada se tim povodom obratio publici, podijelio je sretnu vijest. Nakon blizanaca i kćeri Lucie, sa suprugom se raduje još jednom djetetu

VIDEO

Pjevač Ricky Martin (47) na svečanoj večeri u Washingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava otkrio je kako on i njegov suprug Jwan Yosef (35) čekaju četvrto dijete, prenosi USA Today.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:34

- Volim vas svim svojim srcem, inspirirate me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivirate me da nastavim s ovim. Divni ste - uputio je pjevač svome suprugi i blizancima  Matteu i Valentinu (11) koje zajedno odgajaju, dok je primao nagradu za zastupanje LGTBQ prava. Nakon toga je pozdravio svoju osmomjesečnu kćer Luciu, koja nije bila s njima, nazvavši ju 'svjetlom njegova života'.

- 'Usput, moram najaviti kako smo trudni. Čekamo bebu. Obožavam velike obitelji - dodao je dok je publika klicala. 

Pixsell

Prije malene Lucie, Ricky je prije 11 godina preko surogat majke dobio i blizance, a sa suprugom Jwanom je ljubav okrunio brakom prošle godine. Javnost je za vjenčanje doznala sasvim slučajno, kad je Martin tijekom premijere serije 'American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea' u kojoj glumi D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, otkrio sretnu vijest.

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Par je u srpnju 2016. u najstrožoj tajnosti posjetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (43), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin